Τρίτη
23
Απρίλιος
TOP

Βγενής και Κουρής κατέθεσαν έγκληση κατά του BEST TV

Με αφορμή τα όσα ελέχθησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στις 29-05-2019 στο πλαίσιο του όλου σχολιασμού με αναφορά να γίνεται και στο ζήτημα της έκθεσης που οργανώθηκε έξω από τους χώρους της Π.Ε. Μεσσηνίας μας έγινε γνωστό πως οι Χαρ. Βγενής και Νικ. Κουρής κατέθεσαν έγκληση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους Χρήστου Χρυσού θεωρώντας πως θίγονται, όπως γνωστοποιείται παρακάτω:

“Κύριοι,
Εκ του γραφείου μου ενημερώνεστε ότι για όσα ψευδή και άκρως συκοφαντικά ειπώθηκαν και διαδόθηκαν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της 29ης/5/2019 στον τηλεοπτικό σταθμό σας BEST TV αναφορικά με ότι οι εντολείς μου Χαράλαμπος Βγενής και Νικόλαος Κουρής πήραν 100.000 ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την έκθεση εναλλακτικού τουρισμού στον υπαίθριο χώρο της Νομαρχίας Μεσσηνίας, κατατέθηκε σήμερα έγκληση κατά των 1) Νικολάου Μπελόγιαννη και 2) Θέμη Κανελλόπουλου, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Καλαμάτας με ΑΒΜ Ε-19/325.
Καλείστε λοιπόν στα πλαίσια του Κώδικα Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας να προβείτε σήμερα σε ανάκληση των όσων συκοφαντικών ισχυρισμών προβήκατε.

Χρήστος Χρυσός
Πληρεξούσιος Δικηγόρος των Χαρ. Βγενή και Νικ. Κουρή”

Ο τηλεοπτικός σταθμός BEST TV τηρώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία οφείλει αυτό να το αναφέρει, ενώ όσον αφορά το περιεχόμενο της έγκλησης αυτή θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

Περισσότερα τη Δευτέρα…