Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Βιώσιμη Πόλη: Υπογραφή νέας προγραμματικής σύμβασης με το δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Μένοντας πιστή στο σκοπό δημιουργίας της για τη στήριξη των Δήμων – Μελών της, η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ υπέγραψε στις 31 Ιουλίου 2020 μια νέα Προγραμματική Σύμβαση με το Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Σκοπός της είναι η υποστήριξη του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Δήμου στην πραγματοποίηση έργων, τα οποία θα συμβάλουν στην ολοκλήρωση βασικών υποδομών για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη καθώς και στη βέλτιστη ενεργειακή και περιβαλλοντική διαχείριση.

Ο Πρόεδρος της ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΠΟΛΗΣ, κ. Δημήτρης Καφαντάρης, και ο Γενικός Διευθυντής, κ. Γιάννης Γεώργιζας, συναντήθηκαν με το Δήμαρχο, κ. Βλάσιο Τσιώτο, και υπέγραψαν τη σύμβαση, σύμφωνα με την οποία η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ αναλαμβάνει τη συμβουλευτική, υλική και οικονομικο-τεχνική υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου στην εκτέλεση όλων των απαιτούμενων εργασιών για την εκπόνηση μελετών και την ωρίμανση των έργων.

Με τη στήριξή της, η ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΟΛΗ επιδιώκει να βοηθήσει τους Δήμους – Μέλη της ώστε να μετατρέψουν τις πόλεις σε πράσινα και βιώσιμα μέρη, με απώτερο σκοπό ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης για τους πολίτες του αύριο.