Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Βλάβη εν πτήσει για αεροπλάνο με προορισμό την Καλαμάτα – Επέστρεψε στο Μάντσεστερ 6 ώρες αφού απογειώθηκε!

Λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε κατά την διάρκεια της πτήσης, αεροπλάνο που ξεκίνησε στις 6 το πρωί από το Μάντσεστερ αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο μόλις έξι ώρες μετά την απογείωσή του. Το αεροπλάνο είχε προορισμό την Καλαμάτα, και προγραμματισμένη ώρα άφιξης στις 11.55πμ (τοπική ώρα).

Ωστόσο, η πτήση γύρισε στη Γαλλία κι επέστρεψε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ καθώς η εφαρμογή παρακολούθησης πτήσης Flight Radar έδειξε ότι η κατάσταση του Boeing 737-8MG δεν ήταν η πρέπουσα.

Εκπρόσωπος από το Jet 2 σημείωσε ότι “Η πτήση LS1765 από το Μάντσεστερ προς την Καλαμάτα ακολούθησε την τυπική διαδικασία και επέστρεψε στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ αφού ο πιλότος ανέφερε μια μικρή ένδειξη σφάλματος. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ένα εναλλακτικό αεροσκάφος. Τώρα πηγαίνουν στην Καλαμάτα για να απολαύσουν τις διακοπές τους.» Έτερος εκπρόσωπος από το αεροδρόμιο είπε ότι δεν υπάρχει «λόγος ανησυχίας».

Οι βρετανοί επιβάτες αφού επιβιβάστηκαν σε άλλη πτήση, έφτασαν στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας με περισσότερες από τρεις ώρες καθυστέρηση και η περιπέτειά τους τελείωσε δίχως άλλο θέμα και πλέον απολαμβάνουν τις ομορφιές του τόπου μας και τη μεσσηνιακή φιλοξενία.

Πληροφορίες από: https://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/jet-2-flight-manchester-greece-21105136?utm_source=linkCopy&utm_medium=social&utm_campaign=sharebar