Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Βολή κατά βολή από Πατσαρίνο – “Η ΚΑΣΤΑΤ το χειρότερο… παράδειγμα εταιρειών που συμβάλλονται με την Περιφέρεια Πελοποννήσου”

Άκρως χαρακτηριστικά είναι τα όσα επισημάνθηκαν από το Νίκο Πατσαρίνο στις ραγδαίες εξελίξεις που υπάρχουν στο περιφερειακό σκηνικό. Ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφάις του ΠΕ.ΣΥ. σε μια γενική προσέγγιση αρχικά μίλησε για την δεύτερη τετραετία Τατούλη όπου “σοβαρά πράγματα δεν έχουν γίνει στην Πελοπόννησο ίσα ίσα δημιουργήθηκαν σοβαρά ζητήματα”, ενώ μίλησε για κακή λειτουργία της περιφερειακής αρχής, θέτοντας θέματα δημοκρατίας και σεβασμού της αντίθετης άποψης.

Εκεί ανέφερε την προσπάθεια που κατεβλήθη να… αλλάξει ρότα ο Π. Τατούλης έτσι όπως… πορευόταν και συμπλήρωσε πως ”κάποιοι περιφερειακοί σύμβουλοι δεν άντεξαν σε αυτή την κατάσταση, τη λειτουργία, βλέποντας τα πάντα, το έργο που δεν παρήχθη και υπάρχουν αυτές οι παραιτήσεις από όλους τους χώρους”.

Αφού εστίασε πως η παράταξή του έδωσε θετική ψήφο κοντά στο 70%-80% στις αποφάσεις του ΠΕΣΥ – αναφέροντας πως “δεν στέκουν επιχειρήματα πως είμαστε μια σκέτη άρνηση” – μίλησε για την νέα συνεδρίαση του ΠΕΣΥ κάνοντας λόγο για κινήσεις που φανερώνουν τον κακό χειρισμό, και, για “συνεχή υποβάθμιση και προσβολή στη λειτουργία του ΠΕΣΥ και έναν αλαζονικό τρόπο που κινείται συνεχώς η περιφερειακή αρχή σε σοβαρά θέματα… κάποια στιγμή φτάνει στο… κόκκινο”.

Αναφορά έγινε και στο θέμα των απορριμμάτων “ο χειρισμός στα σοβαρά θέματα του κ. Τατούλη είναι απαράδεκτος”, ενώ με έμφαση ο Επικεφαλής της “Πελοπόννησος Πρώτα” στάθηκε και στα σκηνικά με τα έργα της ΚΑΣΤΑΤ και τις παρατάσεις.

“Το άσχημο ότι γίνεται ενώ θα έπρεπε να είναι παράδειγμα η εταιρεία του αδερφού του κ. Τατούλη… Εδώ υπάρχει ένα μεγάλο ζήτημα πως μπορεί η εταιρεία του αδερφού του να παίρνει έργα στην Περιφέρεια; Αυτό είναι ένα ζήτημα που κατά τη γνώμη μου είναι ανοιχτό ακόμη προς κάθε κατεύθυνση… Κατά πόσο μπορεί να συμμετάσχει; Παρ’ όλα αυτά ενώ θα έπρεπε αφού συμμετάσχει μέσα από τους διαγωνισμούς η εταιρεία του αδερφού του κ. Τατούλη θα έπρεπε να είναι το καλό παράδειγμα! Είναι το χειρότερο ή από τα χειρότερα παραδείγματα των εταιρειών που συμβάλλονται με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Κι εκεί δείχνει το ότι δεν υπάρχει σεβασμός απέναντι στην λειτουργία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα δημόσια έργα. Δεν υπάρχει σεβασμός στους πόρους στην αναγκαιότητα να τελειώσουν τα έργα…”