Τετάρτη
24
Απρίλιος
TOP

Βολή κατά βολή από τον αγροτικό τομέα για την… ανεξήγητη στάση Μαρλαφέκα (video)

Βολή κατά βολή από τους παραγωγούς για την στάση που συνεχίζει να τηρεί ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Αχαΐας,. Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας… προκάλεσε για μια ακόμη φορά το αγροτικό αίσθημα με τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε ζητώντας συμπαράσταση από τα Επιμελητήρια στον … εαυτό του!

Δείτε εδώ:

Συμπαράσταση ζητά ο Μαρλαφέκας μπας και… διασωθεί

Άκρως χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε ο αναπληρωτής Διευθυντής της Ένωσης Μεσσηνίας Γιάννης Πάζιος, εξαπολύοντας βολές και καυτηριάζοντας την στάση του ιδίου και ορισμένων. Ο κ. Πάζιος έκανε λόγο για κινήσεις που αποτέλεσαν βάσιμη αιτία κωλυσιεργίας για να μην δοθούν λύσεις από νωρίς με τον υπουργό να αντιλαμβάνεται ωστόσο το πρόβλημα, την ώρα που κάποιους τους απασχολεί το πως θα πέσουν οι τιμές των παραγωγών.

Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Πάζιος κανείς δεν στράφηκε κατά του επιμελητηριακού θεσμού, ωστόσο επέκρινε την στάση του κ. Μαρλαφέκα σημειώνοντας πως δεν μπορεί να αντιληφθεί το πως ορισμένοι αξιοποιούν τον θεσμό για να δικαιολογήσουν μια προσωπική άποψη, χαρακτηρίζοντας τουλάχιστον άστοχη και τη νέα του παρέμβαση.

Μίλησε παράλληλα για τους ανεξήγητους λόγους της στάσης του κου Μαρλαφέκα την ώρα που ο υπουργός έχει ξεκαθαρίσει το όλο θέμα και για τα αποθέματα και για την Παναγιάλειο.