TOP

Βολή κατά βολή προς την απερχόμενη περιφερειακή αρχή Τατούλη – Σφοδρή κριτική από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Πελ/σου

Βολή κατά βολή από περιφερειακού και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Πελοποννήσου με φόντο τα όσα εξελίσσονται σε μία σειρά από ζητήματα. Στην εκπομπή «Διάλογοι» τέθηκαν επί τάπητος όλα τα «καυτά» θέματα της περιφερειακής ατζέντας, με επικρίσεις για την απερχόμενη περιφερειακή αρχή και τον ίδιο τον απερχόμενο Περιφερειάρχη Π. Τατούλη.

Μεταξύ άλλων υπήρξαν αιχμηρές και καυστικές αναφορές από τους υποψηφίους συμβούλους. «Η κατάσταση στην περιφέρεια ένας τραγέλαφος», «Οι καταγγελίες για την απερχόμενη περιφερειακή αρχή να απασχολήσουν τη δικαιοσύνη» μεταξύ των αναφορών με τις ευθύνες να επιρρίπτονται στην περιφερειακή αρχή.

Προσκεκλημένοι, καταθέτοντας τις απόψεις και τις θέσεις τους οι Γιάννης Τζεφεράκος (υποψήφιος με τον Π. Νίκα), Μιχάλης Μιχαήλ (υποψήφιος με τον Γ. Δέδε), Βαγγέλης Παπαμικρούλης (υποψήφιος με τον Γ. Μπουντρούκα), Βαγγέλης Γούργαρης (περιφερειακός σύμβουλος Λαϊκής Συσπείρωσης) και Μαρία Μήτση (υποψήφια με τον Θ. Πετράκο).