TOP

“Βόμβα” στα εσωκομματικά της ΝΔ – Αίσθηση από την στάση Τζαβάρα στη “γραμμή” Τατούλη

“Βόμβα” στα τοπικά της ΝΔ λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές στο πλαίσιο της όλης εσωτερικής διαδικασίας που τρέχει – για την ανάδειξη των νέων οργανώσεων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης – από τα όσα σημείωσε στην εκπομπή “διάλογοι” της τηλεόρασης BEST o υποψήφιος για την Προεδρία της ΝΟΔΕ της ΝΔ στη Μεσσηνία Παναγιώτης Τζαβάρας.

Στην ερώτηση για την στάση Τατούλη με τις κινήσεις αποπομπής της Ελένης Αλειφέρη με φόντο την υπόθεση με τους “κοριούς” στην Π.Ε. Μεσσηνίας – μια στάση που καταδικάστηκε με ανακοινώσεις και δηλώσεις ξεκάθαρα κατά του Περιφερειάρχη τόσο από τη ΝΟΔΕ όσο και από τη ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ Καλαμάτας – ο κ. Τζαβάρας έμεινε μακριά από αυτή την θέση και εμμέσως πλην σαφώς συντάχθηκε με την… στάση του Περιφερειάρχη – αδειάζοντας… έτσι την κα Αλειφέρη που είναι και στέλεχος της ΝΔ, προκαλώντας αίσθηση από αυτήν του την τοποθέτηση, κάτι που έχει προκαλέσει ποικίλες συζητήσεις σήμερα.

Οι σημειώσεις του κ. Τζαβάρα στις ερωτήσεις ήταν οι εξής:

“Καταρχάς μιλάμε για μια υποθετική ερώτηση στην οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να απαντήσουμε με δεδομένο κιόλας ότι δεν υπάρχει και κάποιο πόρισμα, δεν γνωρίζουμε, τι έχει συμβεί επίσημα από κάποια εισαγγελική αρχή εν πάσει περιπτώσει…

Το σίγουρο είναι ότι όταν θα υπάρξει το πόρισμα με τα στοιχεία και τα δεδομένα αυτά σίγουρα – εάν και εφόσον είμαι στην Προεδρία της ΝΟΔΕ – ασφαλώς και θα πάρω θέση πάνω όμως σε μια βάση με πραγματικά στοιχεία και πραγματικά γεγονότα. Τώρα υποθετικά νομίζω ότι δεν μπορεί να συνεισφέρει σε κάτι αυτό…

Από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο επίσημο πόρισμα για την υπόθεση δεν μπορούμε με υποθέσεις να πάρουμε κάποια θέση ας πούμε σαν ΝΟΔΕ εάν και εφόσον είμαι στα ηνία αυτής της οργάνωσης…  Όμως σίγουρα θα υπάρξει τοποθέτηση όταν θα υπάρξει το πόρισμα αυτής τη διαδικασίας…  ”