TOP

Γαργαλιάνοι: Χωρίς την Βανδή -προς μεγάλη απογοήτευση των φαν της- τα γυρίσματα από το κανάλι Epsilon

Γυρίσματα από το κανάλι Epsilon έγιναν σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων, για τη καινούρια τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Epsilon TV -η εκπομπή έχει σχέση με την παράδοση και τη γαστρονομία- που θα αρχίσει να προβάλλεται τον Φεβρουάριο του 2019.

Παρουσιάστρια της εκπομπής, είναι η δημοφιλής τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή με συμπαρουσιαστή τον διακεκριμένο σεφ Βαγγέλη Δρίσκα!

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι -12 είχε ανακοινωθεί- , ενώ ο κόσμος είχε γεμίσει την πλατεία της πόλης προκείμενου να δει από κοντά την αγαπημένη του τραγουδίστρια.  Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα ο σεφ Βαγγέλης Δρίσκας έκανε την εμφάνισή του, ωστόσο ήταν μόνος του και δεν συνοδευόταν από την παρουσιάστρια της εκπομπής.

Όσο η ώρα περνούσε το συγκεντρωμένο πλήθος, το οποίο περίμενε να δει από κοντά την Δέσποινα Βανδή, άρχισε να δυσανασχετεί καθώς μέχρι και τις 3 το μεσημέρι δεν είχε κάνει την εμφάνισή της, όπου και διαφάνηκε, προς απογοήτευση όλων, πως τελικά δεν θα είναι στα γυρίσματα! Κάποια παράπονα ακούστηκαν από τους παρευρισκόμενους καθώς δεν υπήρξε καμιά επίσημη ενημέρωση, με κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η κα. Βανδή έπαθε τροφική δηλητηρίαση.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

Τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακά φαγητά και γλυκά του τόπου μας, κέντησαν πίτες του γάμου τραγουδώντας τα τραγούδια του γάμου, ενώ το χορευτικό τμήμα παρουσίασε τοπικούς χορούς.

gargalianoionline.gr