Κυριακή
28
Απρίλιος
TOP

ΓΓΑ: «Πράσινο» για έναρξη σε 5 κατηγορίες, προπονήσεις σε Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου και Α2 μπάσκετ

Κοντά στην επανέναρξη βρίσκονται τόσο η Γ’ Εθνική όσο και η Α2 μπάσκετ ανδρών, αφού η υγειονομική επιτροπή είναι θετική στο να ανάψει «πράσινο φως» στην έναρξη προπονήσεων στις συγκεκριμένες κατηγορίες, με αυστηρά όμως πρωτόκολλα.

Ευχάριστα είναι τα μαντάτα για πέντε κατηγορίες μπάσκετ, πόλο και χάντμπολ καθώς όλα δείχνουν πως η αρμόδια υγειονομική επιτροπή θα δώσει το πράσινο φως για την έναρξή τους αλλά και για να αρχίσουν προπονήσεις στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου και την Α2 μπάσκετ ανδρών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν η υγειονομική επιτροπή αναμένεται να αποφανθεί θετικά για την έναρξη των αγώνων πιθανότατα από το επόμενο Σαββατοκύριακο (27-28/2) και μετά σε Α1 μπάσκετ γυναικών, Α1 πόλο ανδρών, Α1 πόλο γυναικών, Α1 χάντμπολ ανδρών και Α1 χάντμπολ γυναικών.

Για όλες τις παραπάνω κατηγορίες φυσικά και θα απαιτούνται τεστ κορωνοϊού. Αυτές οι πληροφορίες μένει βέβαια να «επικυρωθούν» από την ΚΥΑ.

Ευχάριστα τα νέα και για τις Α2 μπάσκετ ανδρών, Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου, Ποδόσφαιρο Σάλας και Α’ Εθνική γυναικών ποδοσφαίρου καθώς αναμένεται να δοθεί το «ΟΚ» για προπονήσεις από τη Δευτέρα.

Παράλληλα θα ανοίξουν και τα κλειστά κολυμβητήρια με συγκεκριμένους όρους (χωρίς χρήση αποδυτηρίων και με ένα άτομο ανά 30 τετραγωνικά)

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς και φυσικά μέσω της ΚΥΑ.

Επί της διαδικασίας ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς, παρουσίασε αναλυτικά όλα τα στοιχεία για όλες τις κατηγορίες και ότι άλλο χρειάστηκε στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Ακολούθως δόθηκε η σχετική έγκριση.