Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Γελαστήκατε όσοι νομίζατε πως η ξεφτίλα δεν έχει πάτο…

Πιπέρι στο στόμα σε όσους… κακεντρεχείς λένε πως η πολιτική αθλιότητα αγγίζει την απερχόμενη περιφερειακή αρχή! Φτου στο κόρφο τους.

Είναι τέτοιο το κατάντημα ορισμένων στελεχών του κ. Τατούλη ή του… ιδίου (;), που αυτό που συμβαίνει δεν έχει προηγούμενο.

Και το δυστύχημα είναι πως πια αποτελεί θέμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αλλά και δείγμα το πώς αντιλαμβάνονται τη διοίκηση (μάλλον προς το συμφέρον και κατά το δοκούν).

Το νέο περιστατικό με υπηρεσιακούς παράγοντες υποταγμένους στα «αφεντικά» τους, ξεπερνά κάθε λογική. Έχουν φθάσει μάλιστα σε σημείο προπαγάνδας οι ίδιοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες με το να επιλέγουν τα μέσα – προφανώς από τη λίστα που τους έχουν δώσει (;) κάνοντας εμπάργκο σε άλλα – ακόμη και για να ενημερώσουν για το λάδι ή τα καρπούζια! Πως δεχόσαστε, αγαπητοί Κύριοι, να γίνεστε… έρμαιο των επιδιώξεων της κάθε αρχής; Και να αποτελείτε “τσόντα” στις προεκλογικές τους επιβολές;

Μετά τις πολιτικές «διώξεις» σε πρόσωπα που δεν τους «αρέσουν», έχουν περάσει και στις νουθεσίες στους υπηρεσιακούς σε ποιους να μιλούν και τι να λένε…

Και φθάνουμε και στο σημείο υπηρεσιακοί παράγοντες να δηλώνουν υποταγμένοι στα πολιτικά αφεντικά τους!!!

Γελαστήκατε όσοι νομίζατε πως η ξεφτίλα (τελικά) δεν έχει πάτο.