Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Για τέλη Σεπτεμβρίου πάει η σέντρα της Super League 2 – Έρχεται στη Μεσσηνία ο Ματέο Σάλβες

Όλα δείχνουν πως η πρεμιέρα της Super League 2 για τη σεζόν 2021-2022, οδηγείται προς μετάθεση, με αυτό το γεγονός άλλωστε ως αφορμή μετατέθηκε και η έναρξη της προετοιμασίας της Καλαμάτας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν το πρωτάθλημα αντί για τις 12 Σεπτεμβρίου που αρχικά είχε προγραμματιστεί εν τέλει θα ξεκινήσει στις 26 Σεπτεμβρίου κι αυτό διότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο ώστε να εξετάσει όλους τους φακέλους που θα έχουν κατατεθεί μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Δεδομένου άλλωστε ότι του ελέγχου θα ακολουθήσει η σύσταση της προκήρυξης και στη συνέχεια η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται επίσης ότι προσφάτως δόθηκε παράταση (μέχρι και την 31η Αυγούστου) για το μετοχικό κεφάλαιο ύψους 350.000 ευρώ.

Παράλληλα, οι ΠΑΕ εισηγήθηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της διοργανώτριας να δοθεί παράταση στις ανανεώσεις των συμβολαίων και μόνο σε αυτές.

Το αίτημα αυτό θα γίνει ώστε οι ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν να έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν παίκτες άνω των 25 που ήταν ρόστερ τους μέχρι 30/6 και των οποίων τα συμβόλαια έληξαν αλλά οι ομάδες προφανώς επιθυμούν να ανανεώσουν ορισμένες συνεργασίες του, αλλά μετά την απόρριψη των φακέλων μπήκαν σε περιορισμό μεταγραφών.

Για την Καλαμάτα αυτό αφορά κυρίως τους Μπουσμπίμπα, Λόρι Κέρι και Κώστα Ηλιόπουλο παίκτες με τους οποίους η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της.

Οι όποιες αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

Έρχεται ο Ματέο Σάλβες

Στο μεταγραφικό μέτωπο επί μεσσηνιακού εδάφους αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας ο βραζιλιανός Ματέο Σάλβες. Ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την μεσσηνιακή ΠΑΕ.

Κατά τα λοιπάς, συνεχίζεται η αναζήτηση για παίκτες που θα καλύψουν τα κενά κάτω από την εστία της ομάδας, ενός εξτρέμ καθώς και ενός σέντερ που θα ταιριάξει (προφανώς) με τον Μαρκόφσκι στη κομβική αυτή ζώνη της ομάδας.

Σ. Τρ.