Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Τελικό: Ρόδος – Καλαμάτα 0-0 – Οι δηλώσεις του Αναστόπουλου (video)

Στο 28ο λεπτό βρίσκεται αυτή την ώρα η αναμέτρηση της Ρόδου με την Καλαμάτα για την 4η αγωνιστική της Football League. To ματς ήταν αρχικά αναγνωσριστικό και για τις δυο ομάδες και το σκορ παραμένει στο 0-0.

Στο 36ο λεπτό ο Μπουσμπίμπα σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Πίτκα του αποσόβησε τον  κίνδυνο για την ομάδα της Ρόδου

Ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες δεν έχουν πετύχει κάποιο γκολ, παραμένοντας στο 0-0.

Τα αποτελέσματα  Νότιο Όμιλο:

Αιγάλεω – Ασπρόπυργος 1-0 (56′ Μπαρμπαρούσης)

ΑΣ Ρόδου – Καλαμάτα 0-0

Ιάλυσος – ΑΣ Σαντορίνης 1-0 (62′ Χατζησάββας πεν)

Αστέρας Βλαχιώτη – Νίκη Βόλου 0-0

ΑΟ Επισκοπής – Καλλιθέα 0-0

Στο  64ο λεπτό ευκαιρία να σκοράρει υπέρ της Καλαμάτας έχασε και πάλι ο Μπουσμπίμπα που με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ
Στο 86ο λεπτό του αγώνα, ο Κέρι βρήκε το δρόμο για τα δίχτια της αντίπαλης εστίας, ήταν όμως από θέση οφσάιντ
Ολοκληρώθηκε ο αγώνας, Ρόδος και Καλαμάτα αρκέστηκαν

Συνθέσεις :

Ρόδος (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Νικολόπουλος Καψάλης, Χύσι, Καραγεώργης, Ριτάκο, Αρναρέλλης, Μαρτσάκης, Δελαπόρτας, Τσίπρας, Μακρής

Στον πάγκο: Αθανασόπουλος, Σερέντιουκ, Βουργουτζής, Σουλάϊ, Αθανασόπουλος, Λίχτι, Παγώνης, Μακρυδημήτρης, Πεχλιβανόπουλος, Αρέτογλου.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος, Τσελεπίδης, Μπακαγιόκο, Αναστασόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης, Αλεξόπουλος, Μαρκόφσκι, Μπουσμπίμπα.

Στο πάγκο: Καπούταλης, Ζαχαρόπουλος, Ηλιόπουλος, Κέρι, Τριανταφυλλάκης, Παναγιώτου, Σουμπίνιο, Σαλιν, Φελίπε.

Διαιτητής: Παυλόπουλος (Πειραιά)

Βοηθοί: Χρηστάκος (Πειραιά), Οικονόμου (Δυτικής Αττικής)

4ος: Μπακογιάννης (Αθηνών)

Η ταυτότητα των αγώνων του Νοτίου Ομίλου

Ιάλυσος-Σαντορίνη 2020 1-0

Ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος είναι στην κορυφή και μάλιστα μόνος… Οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν 1-0 και του Α.Σ. Σαντορίνης, πέτυχαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στη Football League (όμιλος νότου) και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, μετά και την ισοπαλία της Καλαμάτας στη Ρόδο. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζησάββα στο 60ο λεπτό, οι «ερυθροκίτρινοι» πήραν το «τρίποντο» και συνεχίζουν να ενθουσιάζουν με την εξαιρετική τους παρουσία.

Ιάλυσος (Χαντές): Ανδρούτσος, Γιώργου (72′ Μαστραντωνάκης), Μπουσάι (46′ Μανιώτης), Καρπαθάκης, Καντούτσης, Παπουτσογιαννόπουλος (80 Τερζίου), Σκεντεράι, Ρούσσος (72′ Σταθόπουλος), Χατζησάββας, Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος (72′ Γκέζος).

Σαντορίνη 2020 (Παντέλης): Δερμιτζάκης, Ερρίκος, Κουρέλλας, Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Σιμιτσής (86′ Μπουντόπουλος), Μηνάς (78′ Ιβανίδης), Ντινιωτάκης (72′ Γιουκούδης), Πολύζος (72′ Λάμπρου), Μαλάι (86′ Περογαμβράκης), Κανούλας.

Αστέρας Βλαχιώτη-Νίκη Βόλου 0-0

Δεν κατάφερε ούτε στην έδρα του Αστέρα Βλαχιώτη να γευτεί τη χαρά της κατάκτησης τριών βαθμών η Νίκη Βόλου, καθώς έμεινε στο 0-0 στο παιχνίδι με την ομάδα της Λακωνίας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σταθερά χαμηλά στη βαθμολογία.

Αστέρας Βλαχιώτη (Μαρτσούκος): Φαρμάκης, Κουρτέσης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Καρβούνης (54′ Ευαγγελιδάκης), Μπρακαμόντε (83′ Ασημάκης), Βερνάρδος, Καλλέργης (69′ Σκενδεράνης), Μάρτσεφ (83′ Παπούλης).

Νίκη Βόλου (Βεργέτης): Περιστερίδης, Πέτσης, Μπαλάφας, Αργύρης (58′ Αλιατίδης), Θεοδωρόπουλος (68′ Πολίμος), Μπόσιο, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεζ (58′ Σαλαμούρας), Γκαρσία (68′ Γκονζάλες), Ροχάνο, Κρουθ.

Επισκοπή-Καλλιθέα 0-0

Ισόπαλος χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Football League, ανάμεσα στην Επισκοπή και την Καλλιθέα. Για το τελικό 0-0 “ευθύνεται” κυρίως ο ισχυρός άνεμος το γήπεδο του Γάλλου, που ουσιαστικά δεν άφησε τις δυο ομάδες να δημιουργήσουν και να κάνουν το παιχνίδι που ήθελαν.

Επισκοπή (Βέλιτς): Δήμιζας, Καραγιάννης, Φράνκο, Παναγιωτίδης, Γιαννούτσος, Πολυχρόνης, Λίμα, Σουμπασάκης, Τιάγκο, Τσιριγώτης, Τσόφλιος (76′ Βαρουξάκης).

Καλλιθέα (Τάτσης): Πάντος, Καραγιάννης, Παντελίδης, Κρητικός, Μπρίμα, Στούπης (90+1′ Σάμιος), Μαρουκάκης (90+1′ Θεοδωράκης), Καλύβας, Σταύρου (76′ Βασιλειάδης), Καββαδίας (63′ Ν’ Γκουέμ), Παπαγγελής (63′ Χοτζάλι).

ΠΗΓΗ