Παρασκευή
3
Μάιος
TOP

Για το Κίνημα Αλλαγής και Περιφερειακές εκλογές

Με αφορμή τα δημοσιεύματα του τοπικού μεσσηνιακού τύπου, σχετικά με το πρόσφατο αρθρο-παρεμβαση μου, που είχε δημοσιευτεί σε αυτόν και είχε αναρτηθεί και στο προφίλ μου στο fb, για το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ και τις Περιφερειακές εκλογές και τις αντιδράσεις που προκάλεσε έχω να πω τα εξής:

Πράγματι περίμενα αντίδραση από ωρισμενους στην θέση που υποστηρίζω, ότι το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ πρέπει να υποστηρίξει ξανά στις περιφερειακές εκλογές του 2019, την υποψηφιότητα του νυν Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατουλη, όπως έκανε το 2010 και το 2014.

Περίμενα όμως ένα πολιτικό κείμενο, με θέσεις και επιχειρήματα που να τεκμηριώνουν την αντίθετη άποψη, της μη στήριξης δηλαδή ξανά του Π. Τατουλη.

Αντί αυτού όμως διαβάσαμε όλοι ένα κείμενο στο οποίο ο γνωστος συντάκτης του, μπορεί να μην ανέφερε το όνομα μου, αλλά όλος ο τοπικός τύπος και τα sites με ανέφεραν ως το φωτογραφιζομενο σε αυτο πρόσωπο, χωρίς να διαψευστεί από αυτόν.

Ένα κείμενο που αντί να επιχειρηματολογεί για την ανάγκη άλλης υποψηφιότητας εκτός του Τατουλη, με πρωτοφανή ξεχειλιζουσα εμπάθεια, επιτίθεται με ανυπόστατες κατηγοριες εναντίον μου, που ξεπερνά τα πολιτικά όρια και μπαίνει στρεβλωμενα βεβαια και σε προσωπικα-επαγγελματικα θεματα για την δημιουργία ψεύτικων εντυπώσεων.

Λυπάμαι αλλά δεν πρόκειται να απαντήσω και εγώ με τον ίδιο τρόπο με ανακριβείς και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Άλλωστε η μεσσηνιακή κοινωνία μας γνωρίζει και είναι γνωστή σχεδόν σε όλους η πολιτική κομματική και αυτοδιοικητική( διαδρομή του καθενός μας.

Εύχομαι και ελπίζω οι τελικές αποφάσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας, να λαβουν υπ όψιν τους, την κοινή γνώμη και λογική που υπάρχει στη βάση μας και να επιβεβαιώσουν τον ρόλο και την αποστολή που επιφυλάσσουν στην ανεξαρτητη Αυτοδιοίκηση, που τόσο πολύ διαχρονικά στην εξέλιξη της, έχει συμβάλλει ο πολιτικός μας φορέας.