Σάββατο
28
Σεπτέμβριος
TOP

Γ. Κατρούγκαλος στο BEST: “Ο ελέφαντας είναι στο δωμάτιο και δεν ακούσαμε κουβέντα…” – Τι σημείωσε ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών πως πρέπει να γίνει (video)

“H κατάσταση είναι σοβαρή, αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που δεν έχει συμβεί ξανά…” υπογράμμισε δείχνοντας το μέγεθος της κρισιμότητας ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST και τόνισε πως εδώ και ημέρες ένα ερευνητικό πλοίο “…εντός της υφαλοκρηπίδας μας αμφισβητεί έντονα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα κι αυτό ήταν που έλειπε από το διάγγελμα του Πρωθυπουργού δεν μίλησε για τον… ελέφαντα στο δωμάτιο, που είναι το Oruc Reis που προφανώς έχει ποντίσει καλώδια και πραγματοποιεί έρευνες”.

Ο κ. Κατρούγκαλος σημείωσε πως “η Τουρκία επιχειρεί να δημιουργήσει τετελεσμένα και αυτή προφανώς είναι μια αντίστοιχη επιχείρηση” και έκανε λόγο για παραβίαση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και επέκρινε την κυβέρνηση πως υπάρχει… κενό στρατηγικής και ζήτησε αποφασιστικότερη αντιμετώπιση.