TOP

Δήμος Τριφυλίας: Κλειστά τα σχολεία έως και την Τετάρτη 11 Μαρτίου για απολύμανση

Σε προληπτική απολύμανση σχολικών συγκροτημάτων ως μέτρο πρόληψης και περιορισμού του κορονοϊού προχωρά ο Δήμος Τριφυλίας στα σχολεία της αρμοδιότητάς του όλων των βαθμίδων. Για το λόγο αυτό τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά από την Δευτέρα 9/3 έως και την Τετάρτη 11/3.

Να σημειωθεί πως εργαζόμενη στο 1ο Νηπιαγωγείο Κυπαρισσίας τις προηγούμενες ημέρες είχε κοινωνική επαφή με έναν εκ των ταυτοποιημένων φορέων του ιού στην Ηλεία. Η ίδια δεν έχει συμπτώματα, ωστόσο από τον ΕΟΔΥ της σύστησαν να παραμείνει για κάποιες ημέρες στο σπίτι της.

Σε σημερινή απόφαση που υπογράφει ο δήμαρχος Τριφυλίας κ. Λεβεντάκης με τίτλο: «Κλείσιμο σχολικών κτηρίων για απολύμανση» σημειώνονται τα εξής:

Με απόφαση του δημάρχου Τριφυλίας Λεβεντάκη Ι. Γεωργίου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλου του Δήμου, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, την Δευτέρα 9 Μαρτίου, την Τρίτη 10 Μαρτίου και την Τετάρτη 11 Μαρτίου, για προληπτικούς λόγους και για να πραγματοποιηθούν επίσης προληπτικά απολυμάνσεις σε όλα τα κτήρια. Συστήνεται οι Δημότες να παραμείνουν ψύχραιμοι και να ακολουθήσουν τις οδηγίες και τα μέτρα προφύλαξης του ΕΟΔΥ.

Οι δημότες του Δήμου Τριφυλίας θα μπορούν να επικοινωνούν για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση στα τηλέφωνα 2761360720.

Τα μέτρα θα επαναξιολογηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.