Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Δείτε σήμερα στις 5μ.μ. ζωντανά από την τηλεόραση BEST TV Πελοποννήσου τον αγώνα της Football League ανάμεσα σε Καλαμάτα και Σαντορίνη

Σε ζωντανή μετάδοση από την τηλέοραση BEST TV Πελοποννήσου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλοι της football league σήμερα στις 5 μ.μ. τον αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα σε Καλαμάτα και Σαντορίνη.

Στα του αγώνα, η πρωτοπόρος Καλαμάτα υποδέχεται τη Σαντορίνη 2020, που με τα καλά της αποτελέσματα έχει πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα. Η ομάδα του Νίκου Παντελή δεν νικά εκτός έδρας και δεν χάνει στην έδρα της σε πολύ κλειστά παιχνίδια. Σε εννέα αγώνες δεν έχει πετύχει ούτε δεχτεί περισσότερα από ένα γκολ! Μάλιστα δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο σε εννέα παιχνίδια!

Απέναντι σε μια καλή άμυνα, η Καλαμάτα καλείται να βρει λύσεις, όπως το έκανε στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της έδρας της. Μόνο τη Νίκη Βόλου δεν νίκησε, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στην έδρα της. Άλλωστε μόνο σε ένα από τα εννέα του πρώτου γύρου δέχτηκε! Στα άλλα οκτώ κράτησε το “μηδέν”.

Στον πρώτο γύρο στη Νάξο στις 28 Μαρτίου είχαμε το πρώτο 0-0 από τα 10 του πρώτου γύρου στο Νότιο όμιλο.