Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Δείτε LIVE την τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού 2021

Μπορεί η πραγματικότητα των ημερών να έχει στερήσει τα βασικά χαρακτηριστικά του Πατρινού Καρναβαλιού όπως τα έχουμε γνωρίσει και το έχουν καταξιώσει ως τη μεγάλη υπαίθρια γιορτή της αχαϊκής πρωτεύουσας με φανατικούς φίλους σε κάθε γεωγραφική άκρη, ωστόσο θα παραμείνει όρθιο και ζωντανό μέσω τηλεοπτικών και διαδικτυακών μεταδόσεων μια εξ αυτών από την τηλεόραση “BEST”.

Με θέμα «Το πλήρωμα… του χρόνου» οι φετινές δράσεις θα χαρακτηρίζονται από ματιές στην πλούσια ιστορία και το παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα από την προοπτική για το μέλλον του Πατρινού Καρναβαλιού, που διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων Καρναβάλι Πάτρας.

Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί μέσα από το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προφύλαξης για τους εμπλεκόμενους. Οι φετινές εκδηλώσεις εστιάζουν στα συστατικά που αποτελούν το μακρόχρονο καρναβάλι της Πάτρας ρίχνοντας φως σε ορισμένα από τα σημεία, γεγονότα σταθμούς της υπεραιωνόβιας ιστορίας του θεσμού πλαισιωμένα με ορισμένα εμβληματικά αγαπημένα και διαχρονικά  καρναβαλικά  τραγούδια, που όλοι έχουμε στα αυτιά μας αυτές τις ημέρες. Στο Δημοτικό Θέατρο θα λάβουν χώρα τα θεατρικά, μουσικά και χορευτικά δρώμενα καθώς και η επίσημη έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 που θα κηρύξει ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης συνοδευόμενος από την πρόεδρο της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας Ήρα Κουρή.

Η εκδήλωση που θα διαρκέσει περίπου 2,5 ώρες, θα είναι σπονδυλωτή και εκτός της βασικής σκηνής στο Δημοτικό Θέατρο όπου κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Ιάσονας Τσόλης, θα περιλαμβάνει και άλλες τέσσερις διαφορετικές απομακρυσμένες δράσεις-τηλεοπτικές συνδέσεις με άλλους παρουσιαστές.