Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Δεν γεμίζουν (δεν εμπνέουν…) πια, ούτε… λεωφορείο – Μια ακόμη αποτυχημένη εκδήλωση της Περιφέρειας

Ούτε… λεωφορείο δεν γεμίζουν οι… εμπνευσμένες πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τον κόσμο να τους γυρνάει την πλάτη στα επικοινωνιακά τερτίπια που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο επιλέγονται, προκειμένου να μας αποδείξουν ότι ζουν τον… μύθο τους.

Με μεγάλη… αποτυχία για μια ακόμη φορά (όπως διαδοχικά συμβαίνει στο τέλος σε εκδηλώσεις της) η Περιφέρεια Πελοποννήσου απέδειξε το “χάσμα” που την χωρίζει με τον αγροτικό κόσμο.

Σε εκδήλωση που διοργανώθηκε χθες στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο της Τρίπολης, η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχώρησε σε σεμινάριο (!) για τις νέες τάσεις στον αγροδιατροφικό τομέα, καθώς – προσέξτε – η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία και λειτουργία ενός Συνεργατικού Σχηματισμού στον αγροδιατροφικό τομέα, στο πλαίσιο του έργου “Focus-ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων” κλπ.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το arcadiaportal.gr διακρίνει κανείς 25 άτομα, εάν λοιπόν από αυτά εξαιρέσεις, τους ομιλητές, τους ανθρώπους του χώρου, τους δημοσιογράφους και τα στελέχη της Περιφέρειας, τότε ήταν λάθος η αρχική εκτίμηση, δεν γεμίζουν ούτε… ταξί με τις εμπνεύσεις τους και ο κόσμος (και ο αγροτικός) της Πελοποννήσου τους γυρνά την πλάτη!

Δείτε τη λυπηρή – άδεια – εικόνα στην αίθουσα που ανταποκρίνεται στην… σχέση έμπνευσης των αγροτών και παραγωγών με την Περιφέρεια και βγάλτε κι εσείς τα συμπεράσματά σας…

 

πηγή-υλικό: arcadiaportal.gr

Να σημειωθεί πως αντίδραση υπήρξε και από το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αρκαδία που σε ανακοίνωσή του σημειώνεται:

“Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου θα πρέπει η στήριξη στον πρωτογενή τομέα να είναι πρωταρχικός στόχος για μερικούς είναι δευτερεύον. Ως φιάσκο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την χθεσινή εκδήλωση που διοργανώθηκε απο την Περιφέρεια στην Τρίπολη με αντικείμενο την ενημέρωση παραγωγών και επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας. Δυστυχώς μερικοί ασχολούνται μόνο με την πολιτική τους επιβίωση.”