Κυριακή
7
Ιούλιος
TOP

“Δεν προσφέρονται τα ζητήματα υγείας για αντιπαράθεση” – Τι σημείωσε ο Π. Μαντάς για τα κρίσιμα θέματα με την παραγωγή & την οικονομία

Την ώρα που βρισκόμαστε σε αναμονή για την υπόθεση αποζημιώσεις στους ελαιοπαραγωγούς από την πρώτη καραντίνα και τις συνέπειες που αυτή επέφερε, ήρθε και το δεύτερο καθολικό απαγορευτικό στην εξέλιξη της ελαιοσυγκομιδής να αφήσει αρκετά… νέα ζητήματα και προβλήματα όπως αυτά ανακύπτουν για τους παραγωγούς του νομού.

Σε αυτό το κρίσιμο θέμα που ήδη προκαλεί την αγωνία στον πρωτογενή τομέα όπως και στο θέμα με τον καταρροϊκό πυρετό και τις εικόνες που εμφανίστηκαν στη Μεσσηνία στάθηκε μιλώντας στην τηλεόραση BEST o Bουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Περικλής Μαντάς.

Ο κ. Μαντάς απάντησε και για τις επιπτώσεις στην οικονομία, με αναφορές σε άμεσες κινήσεις που επιβάλλεται να γίνουν για την στήριξη των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που τόσο έχουν πληγεί, επισημαίνοντας ιδιαίτερα τα όσα ανακύπτουν από τη διαδικασία της επιστρεπτέας προκαταβολής.

Μεταξύ άλλων σχολιάστηκε και η εξέλιξη με την απόφαση Γεωργιάδη για να μπει ένα… φρένο στα προϊόντα που αγγίζουν κι άλλους κλάδους που είναι σε… προσωρινό λουκέτο και πωλούνταν έως τώρα από τα σούπερ μάρκετ, με τον κ. Μαντά να δηλώνει την ικανοποίησή από αυτή την εξέλιξη, θέμα που είχε θέσει και ο ίδιος στην συνεδρίαση της Ε.Γ. στον Πρωθυπουργό.

Παράλληλα αναφερόμενος στην υγεία στάθηκε στα όσα παρουσίασε σήμερα ο Υπουργός Υγείας τονίζοντας πως πρέπει να μπει ένα τέλος στα… fake news και την παραπληροφόρηση και πως η υγεία δεν προσφέρεται για αντιπαράθεση.