TOP

“Δεν υπάρχει μελέτη, υπάρχει μία γραμμή στο χάρτη”, λέει ο Νίκας – Την… πάνω χάραξη “δείχνει” το Υπουργείο – Τι θα γίνει με το Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη

Τα ζητήματα των υποδομών, ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη, αλλά και το αεροδρόμιο βρίσκονται στο επίκεντρο της εκπομπής “Διάλογοι” της τηλεόρασης BEST.

Από την εκπομπή και από την τηλεφωνική παρέμβαση του Γεν. Δ/ντη Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπουργείου Γιάννη Καρνέση πάντως, διεφάνη η ξεκάθαρη πρόθεση του Υπουργείου για την προώθηση της πάνω χάραξης, της βελτίωσης δηλαδή του υφιστάμενου δρόμου, με τον κ. Καρνέση να επιχειρηματολογεί σχετικά και σημειώνοντας πως η παραλιακή χάραξη έχει πολλά προβλήματα…

Παρέμβαση έκανε και ο Π. Νίκας, ο οποίος απαντώντας στον κ. Καρνέση, τόνισε “ότι είναι η γραφειοκρατία του Υπουργείου Υποδομών” κι ότι δεν αποφασίζει ο κ. Καρνέσης. Ο Περιφερειάρχης τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλη μελέτη, είπε ότι έγινε από το Μορέα και τα συμφέροντά του εξυπηρετεί. Ο Π. Νίκας ήταν ξεκάθαρος υπέρ της παραλιακή χάραξης. “Δεν υπάρχει μελέτη, υπάρχει μία γραμμή στο χάρτη” είπε ο κ. Νίκας.

Στο πάνελ της εκπομπής οι αντιδήμαρχοι Καλαμάτας, Σαράντος Μαρινάκης, Μεσσήνης Τάσος Παπαγεωργίου, Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Σιψάς, καθώς και η πρόεδρος της Ν.Ε. του ΤΕΕ Μεσσηνίας Νατάσσα Κυριακοπούλου.