Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Δεσμοί φιλίας με διάρκεια στον χρόνο έφεραν κι αυτό το καλοκαίρι τον Πύρρο Δήμα στην πόλη μας και στο Elite City Resort

Κάποιοι δεσμοί φιλίας έχουν διάρκεια στο χρόνο… Τέτοιοι ακριβώς φιλικοί δεσμοί φέρνουν τον Πύρρο Δήμα ξανά στην πόλη μας και στο Elite City Resort. Ο τετράκις Έλληνας Ολυμπιονίκης στην Αρση Βαρών και πρόεδρος από τον Οκτώβριο του 2008 της Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ), Πύρρος Δήμας, επισκέφθηκε για μια ακόμα φορά την Καλαμάτα θέλοντας να ξεφύγει για λίγες ημέρες από την καθημερινότητα.

Ο τρεις φορές χρυσός και μία φορά χάλκινος ολυμπιονίκης στους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 επέλεξε την πόλη μας ως θερινό προορισμό του, τόσο για τις ομορφιές της όσο και για τις φιλίες που έχει δημιουργήσει τα προηγούμενα χρόνια με πρόσωπα του αθλητισμού και όχι μόνον.

Μερικές εξ αυτών έγιναν και συνεχίζουν να υφίστανται με ανθρώπους του Elite City Resort, μεταξύ των οποίων με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, Νικήτα Κάρτσωνα και τον διευθυντή του ξενοδοχείου Παναγιώτη Κλείδωνα, με τους οποίους πόζαρε στον φακό για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Η διαμονή του Πύρρου Δήμα στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχειακό συγκρότημα συνδυάστηκε, όπως πάντα, με τις καλύτερες αναμνήσεις. Στιγμές που χάρη στο φιλικό κλίμα, τις πανέμορφες, σύγχρονες εγκαταστάσεις και την άψογη εξυπηρέτηση κατέστησαν την παραμονή του αξέχαστη… Μάλιστα με μια προσωπική ανάρτηση στο Instagram περιέγραψε τα συναισθήματα που τον κατακλύζουν όποτε βρίσκεται στον φιλόξενο και οικείο γι’ αυτόν χώρο του Elite City Resort, στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα, που τον φιλοξενεί για πολλοστή φορά όχι ως πελάτη αλλά ως φίλο!

«Ξεκινήσαμε μια φιλία που κρατάει χρόνια… από το 1996 σε μια προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες της Άτλαντα και από τότε το Elite City Resort είναι σταθμός ξεκούρασης, φιλίας ,αναψυχής αλλά και αναμνήσεων με αγαπημένους φίλους! @elitecityresort #elitecityresort»