Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

«Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» – Πρώτη συνάντηση εργασίας για την παράταξη του Θ. Βασιλόπουλου

Την πρώτη της συνάντηση εργασίας, παρουσία παλαιών και νέων στελεχών είχε η δημοτική παράταξη «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας» του υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου. Η συνάντηση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο και ως στόχο είχε μεταξύ άλλων τη γνωριμία των στελεχών της, την παρουσίαση του ονόματος και του σήματος του συνδυασμού, ενημέρωση για θέματα που αφορούν τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Κλεισθένης) αλλά και την παρουσίαση των βασικών αξόνων, βάσει των οποίων θα καταρτιστεί και σχεδιαστεί το πρόγραμμα του συνδυασμού, από τις ομάδες εργασίας.

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη του Θανάση Βασιλόπουλου:

Την 1η συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε σήμερα, Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, ο συνδυασμός «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας».

Μια συνάντηση με πολλαπλούς στόχους:

Γνωριμία των στελεχών μας.

Παρουσίαση του ονόματος και του σήματος του συνδυασμού.

Ενημέρωση για θέματα που αφορούν τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Πρόγραμμα Κλεισθένης).

Παρουσίαση των βασικών αξόνων, βάσει των οποίων θα καταρτιστεί και σχεδιαστεί το πρόγραμμα του συνδυασμού, από τις ομάδες εργασίας.

Ενώνουμε δυνάμεις και θέτουμε στόχους.

Για όλους εμάς, προτεραιότητά μας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση έργων και δράσεων που συμβάλλουν αφενός στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου μας και αφετέρου στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας.

Με προτάσεις για ολοκληρωμένες παρεμβάσεις, για συνεχή διερεύνηση και βελτίωση των υπηρεσιών, για ευρύ κοινωνικό πρόγραμμα, για υψηλού επιπέδου δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού, μετουσιώνουμε την προτεραιότητα αυτή σε χειροπιαστή καθημερινότητα για τους συμπολίτες μας.

Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο το έτος 2019 να φέρει υγεία, αγάπη και ευημερία.

 

Για το Συνδυασμό «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας»

Ο επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας

Αθανάσιος Π. Βασιλόπουλος