Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Δημοσκόπηση δείχνει πρώτο στην Καλαμάτα το Θανάση Βασιλόπουλο – Τι δήλωσε στον BEST 97,3 ο Γιάννης Μπάκας

Για όλους και για όλα, μίλησε το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό Best 97,3 ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας στον τομέα της καθημερινότητας και υποψήφιος με το συνδυασμό του Θανάση Βασιλόπουλου, Γιάννης Μπάκας.

Ο κ. Μπάκας, αποκάλυψε το αποτέλεσμα μεγάλης δημοσκόπησης της Alco, η οποία φέρει τον Θανάση Βασιλόπουλο να προηγείται με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο και στάθηκε εκτενώς στην επόμενη ημέρα. Όπως είπε, στο πλαίσιο των συνεργασιών που επιτάσσει η απλή αναλογική, στην περίπτωση  που δήμαρχος εκλεγεί ο κ. Βασιλόπουλος, θα υπάρξει συνδιοίκηση του Δήμου με τους συνδυασμούς της Μαρίας Οικονομάκου, της Ελένης Αλειφέρη και του Δημήτρη Κουκούτση με τους οποίους όπως τόνισε είναι… αδέρφια!

Αιχμές, ο Γιάννης Μπάκας άφησε κατά της Περιφερειακής Αρχής και ειδικά κατά Τατούλη, Νικολάκου και Μπούζα, κυρίως στο… φόντο των όσων σημειώθηκαν πρόσφατα στον Ταΰγετο, μετά τις ζημιές από τις πλημμύρες, ενώ στάθηκε και σε επιμέρους ζητήματα και τομείς του Δήμου, σημειώνοντας πως ο επόμενος δήμαρχος, με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, θα… κουραστεί να κόβει κορδέλες.

Μιλώντας ειδικά για τον τουρισμό, χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη συμβολή των υποδομών όπως του εθνικού και του περιμετρικού δρόμου, που ολοκληρώθηκαν με τη μέριμνα του Αντώνη Σαμαρά, δίνοντας αναπτυξιακή ώθηση στο Δήμο, μετά από 29 χρόνια ενεργού δράσης στην Αυτοδιοίκηση, αναφέρθηκε σε έναν προς ένας τους αυτοδιοικητικούς, πλέκοντας το εγκώμιο τόσο του Παναγιώτη Νίκα όσο και του Θανάση Βασιλόπουλου.