Παρασκευή
3
Μάιος
TOP

Διάλογοι: Η πανδημία… χτυπά τη μουσική βιομηχανία (video)

Θύμα… της πανδημίας και η μουσική βιομηχανία. Επαγγελματίες σε όλο το φάσμα του κλάδου βιώνουν τον δικό τους «Γολγοθά» εδώ και μήνες με αποκορύφωμα το άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού… δίχως νότα!

Η απαγόρευση της μουσικής και η «ενοχοποίησή» της, οι πολλαπλές οικονομικές επιπτώσεις και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκπομπής «Διάλογοι» με τον Θέμη Κανελλόπουλο, με ένα πρόβλημα που έχει και κοινωνική διάσταση.

Τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους μεταφέρουν οι καλεσμένοι της εκπομπής Χρήστος Συκάς (επαγγελματίας ήχου και φωτισμού), Γιώργος Δικαίος (τραγουδοποιός ), Ηλίας Μπακέας (μουσικός παραγωγός) και Παναγιώτης Μάλαμας (Πρόεδρος Μουσικών Σωματείων Μεσσηνίας).

Η επιστολή των επαγγελματιών

Προ ημερών στους υπουργους Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Τουρισμού, Υγείας, Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, Αθλητισμού, Γενικό Γραμματέα ΕΟΤ και πρόεδρο ΕΟΔΥ εστάλη επιστολή διαμαρτυρίας την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Γεωργιος Βουδαντάς, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ.Παναγιώτης Ποδηματάς.

Διαβάστε εδώ όλη την επιστολή

Παρακολουθήστε την εκπομπή στο youtube του Best Tv ή πατώντας στο λίνκ