Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Διαδικτυακή ημερίδα «Οργανοληπτικό Ελάττωμα ‘Φυτικά υγρά’ (Κατσίγαρος) στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο»

Διαδικτυακή ημερίδα με θέμα «Οργανοληπτικό Ελάττωμα ‘Φυτικά υγρά’ (Κατσίγαρος) στο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο» διοργανώνει το Σχολείο Ελιάς & Ελαιολάδου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, ώρα 19:00 – 20:00.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η κα Χριστοπούλου, χημικός, εμπειρογνώμονας της Ε.Ε. και του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας και ο κος Καμβύσης, χημικός-ελαιοποιός.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν γευσιγνωστική δοκιμή σε προεπιλεγμένο δείγμα που θα τους αποσταλεί κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντός τους. Για την έγκαιρη παραλαβή των δειγμάτων απαιτείται εγγραφή μέχρι τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω πλατφόρμας zoom.

Για την αίτηση συμμετοχής σας μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας:

T: 27210 24174 – 27210 62212 ● E: [email protected]