Παρασκευή
3
Μάιος
TOP

Δριμεία κριτική σε Τατούλη και Δέδε και αναφορές στο Μάτι που συγκλονίζουν από τον Βασίλη Καπέλιο

Δριμεία επίθεση στην απερχόμενη Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου, εξαπέλυσε μιλώντας στον Best 97.3, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα, Βασίλης Καπέλιος, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να δουν την αλήθεια και να κρίνουν με βάση το έργο του που έχει παράξει αυτά τα 9 χρόνια, το οποίο χαρακτήρισε λίγο!

Μάλιστα, ο πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και για πρώτη φορά υποψήφιος, προέτρεψε τον κ. Τατούλη να αφήσει… το καράβι να το κυβερνήσει άλλος «καπετάνιος», αφού χωρίς έργο, με εξαγγελίες και τεχνάσματα, δεν μπορεί να διοικηθεί η Περιφέρεια όπως είπε και έδωσε συγκεκριμένα παράδειγμα.

Ο κ. Καπέλιος, έβαλε και κατά του Γιώργου Δέδε που δυο μήνες πριν τις εκλογές δεσμεύτηκε για τους δρόμους, όπως το Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη και κάλεσε τους πολίτες να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα, επιλέγοντας ανθρώπους που μπορούν!

Ξεχωριστές, ήταν οι αναφορές του στις φονικές φωτιές στο Μάτι, καθώς είχε αποχωρήσει από την ηγεσία της πυροσβεστική μόλις λίγους μήνες νωρίτερα, τονίζοντας πως ο ίδιος με την εμπειρία που έχει θα μπορέσει να συνεισφέρει ειδικά στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας που θέλει οργανωμένο σχέδιο, αλλά και όπου κληθεί από τον Παναγιώτη Νίκα, αν εκλεγεί με επίκεντρο πάνω απ’ όλα, τον άνθρωπο.