TOP

Δυναμικά συνεχίζει ο Θ. Βασιλόπουλος – Παρουσιάζει πρόγραμμα και ζητά ισχυρή εντολή

Δυναμικά συνεχίζει στην προεκλογική κούρσα ο Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής της Δημιουργικής Πρωτοβουλίας, καθημερινά έχει επαφές με την κοινωνία, με τα μηνύματα που ο ίδιος και οι υποψήφιοι που λαμβάνουν να είναι θετικά.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο θα παρουσιαστεί σε κεντρική εκδήλωση εντός του Απριλίου. Εκεί θα γίνει επίσης και η παρουσίαση του συνόλου του ψηφοδελτίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμάτας σημείωσε ότι θα δοθούν 5+1 προγραμματικοί άξονες αλλά και 60 πρωτοβουλίες που θα μπορέσουν άμεσα να υλοποιηθούν, την επόμενη των εκλογών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και τα όσα ο κ. Βασιλόπουλος σημείωσε για τα ζητήματα της καθημερινότητας, τομέα που γνωρίζει καλά και που διαρκώς δίνεται μάχη για να αντιμετωπιστούν προβλήματα του Δήμου, μέσα από μικρά και μεγάλα έργα και παρεμβάσεις.

Τέλος απευθυνόμενος προς τους δημότες της Καλαμάτας, ο κ. Βασιλόπουλος ζήτησε ισχυρή εντολή για να συνεχίσει ο δήμος την πορεία του προς τα εμπρός, αναφερόμενος παράλληλα και στην ανάγκη μετεκλογικών συνεργασιών.