Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Δ. Κουκούτσης: Η επιλεκτική ανοχή της Αριστεράς

Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος ο κόσμος της Αριστεράς!Στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας οι εκπρόσωποι των <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ>> εξαντλούν την πλέρια δημοκρατικότητά τους αλαλάζοντες κατά της συμμετοχής μου στα όργανα διοίκησης του δήμου.

Ακολουθώντας κομματικά κελεύσματα προσπαθούν να αποδομήσουν την δημοτική αρχή φτάνοντας στο σημείο να αναφέρονται σε συσχετισμούς που αφορούν την κεντρική πολιτική σκηνή και μάλιστα να κομίζουν ψηφίσματα ακόμα και στον ίδιο τον πρωθυπουργό!
Λυμένα λοιπόν τα προβλήματα της πόλης,γιατί να ασχοληθούμε με αυτά;
Η ευαισθησία τους όμως και η δημοκρατικότητά τους είναι κατά το δοκούν,επιλεκτικά και όπως τους βολεύει πολιτικά.
Έμεινα έκπληκτος διαβάζοντας  στις τοπικές εφημερίδες τα εξής….<<Με την ψήφο της Ελληνικής Αυγής (παράταξης της Χρυσής Αυγής) το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου ενέκρινε την εισήγηση του επικεφαλής της “Αγωνιστικής Συνεργασίας” Θανάση Πετράκου ζητώντας “να μην κλείσουν οι λιγνιτικές μονάδες της Μεγαλόπολης το 2028, αλλά να λειτουργήσουν μέχρι το 2038”.
Το ψήφισμα εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία με 18 ψήφους από τις παρατάξεις “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη, “Νέοι Δρόμοι” του Γιώργου Δέδε και από τον Δημήτρη Τζεμπετζή της Ελληνικής Αυγής. Η εισήγηση της παράταξης του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα ψηφίστηκε από 17 συμβούλους.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ δεν σας ενοχλεί η ψήφος της παράταξης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όταν βολευόσαστε αλλα σας ενοχλεί ακόμη και η παρουσία κάποιου που απέχει απο τα πολιτικά δρώμενα του συγκεκριμένου κόμματος εδώ και τρία χρόνια;Άλλα τα … ήθη της αριστεράς. Η διπλή ηθική σε όλο της το μεγαλείο. Η περήφανη «ανωτερότητα» από εμάς, η εφαρμογή και το βίωμα αυτών από τους άλλους.Στην Ελλάδα (δυστυχώς) όποιος δεν επικαλείται δημοσίως αριστερές ευαισθησίες και πολιτικές είναι εκ του προοιμίου ύποπτος.

Η ελπίδα έρχεται μέσα από συνεννόηση, συνεργασία,σοβαρότητα, ειλικρίνεια, εντιμότητα και σκληρή δουλειά. Η ελπίδα έρχεται μέσα από την συνέπεια μεταξύ λόγων και πράξεων.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ-δημοτικός σύμβουλος ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ