Σάββατο
20
Απρίλιος
TOP

Εγκρίθηκε το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2020

Πέρασε μετά από μια συνεδρίαση που είχε από… όλα – και φυσικά ένταση – το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου για το 2020.

Τι και εάν προσπάθησαν με κάθε τρόπο να μην… περάσει αυτό, στελέχη από την πλευρά της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας πηγαίνοντας την… κουβέντα αλλού και ούτε καν μιλώντας για απολογισμό και απόδοση της δικής τους «δράσης» 9 χρόνια, η Περιφερειακή αρχή του Π. Νίκα με την απαραίτητη συναίνεση και στο πλαίσιο της αποδοχής και των θέσεων της παράταξης του Γ. Δέδε και αφού χρειάστηκαν να υπάρξουν πολύωρες συζητήσεις κατάφερε να προωθήσει για την συνέχεια μια πρόταση που εμπεριέχει και τη συγκρότηση διαπαραταξιακής επιτροπής για τον τουρισμό.

Χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων στοιχεία για την όλη κατάσταση στην οποία είναι η Πελοπόννησος μετά τα 9 χρόνια… προβολής και τη… Μυθική προσπάθεια, το ότι στην Περιφέρειά μας αντιστοιχεί μόνο το 2,5% των τουριστικών εσόδων, το ότι έχουμε μια ιστοσελίδα που είχε να ενημερωθεί 1 χρόνο με 90 φωτογραφίες και άλλα πολλά.

Αυτά σημείωσε ο κ. Νίκας για να προσθέσει τα όσα έγιναν στο πλαίσιο της… προβολής με την έκθεση που είχε γίνει πέρυσι μπροστά από το Διοικητήριο εκεί όπου από τη δαπάνη των 100.000 ευρώ τα μισά δόθηκαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου σε μέσα ενημέρωσης και να απαντήσει στα όσα αμφισβητούσε ο κ. Τατούλης για το πώς εξελίχθηκε η ανάπτυξη του αεροδρομίου της Καλαμάτας, με τον Περιφερειάρχη να σημειώνει πως αυτή θα ήταν αδύνατη χωρίς την συμβολή του αείμνηστου Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου και την παρουσία της Costa Navarino.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα δελτία ειδήσεων της τηλεόρασης BEST.