Πέμπτη
25
Απρίλιος
TOP

Εκτός ΕΣΠΑ άφησε ο Τατούλης την ένταξη του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων προϋπολογισμού 380.000 ευρώ

Αρνητικά αξιολογήθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου η ένταξη του έργου «Αναδιαρρύθμιση-αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Γαργαλιάνων», προϋπολογισμού 380.000 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2010.

Να σημειωθέι ότι η απόφασης ένταξης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014 – 2020 έγινε στη συνεδρίαση του ΠεΣυ τον περασμένο Αύγουστο.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, η πρόταση αξιολογήθηκε αρνητικά, από τον κ. Τατούλη καθώς, «η απόφαση έγκρισης της μελέτης από την αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας που υπέβαλε ο δικαιούχος (Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας) με το έγγραφο της υποβολής συμπληρωματικών στοιχείων, έχει εκδοθεί στις 12/11/2018, ημερομηνία μεταγενέστερη της υποβολής της πρότασης και της λήξης της πρόσκλησης και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ΔΣΕ δεν μπορεί να γίνει δεκτή».

Στην ίδια απόφαση αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι, «δεν εκπληρώνεται το κριτήριο της τυπικής πληρότητας της υποβαλλόμενης πρότασης», ενώ ο δυνητικός δικαιούχος δύναται να υποβάλει ένσταση επί της απόφασης.

πηγή gargalianoionline.gr