Παρασκευή
19
Απρίλιος
TOP

Εκτός MadWalk 2020 ο νικητής του GNTM – Ποιοι παίκτες θα κάνουν πασαρέλα

MadWalk 2020: Ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα, το MadWalk, γιορτάζει 10 χρόνια και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Ποια μοντέλα που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM θα κάνουν πασαρέλα.

Όπως αποκάλυψαν το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου, στο MadWalk θα δούμε την φιναλίστ Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία θα βρίσκεται στο catwalk της Σήλιας Κριθαριώτη όπου θα τραγουδά η Ελένη Φουρέιρα.

Ο Έντουαρντ Στεργίου φυσικά θα βρίσκεται στο ανατρεπτικό show στο act του Αναστάσιου Ράμμου, για τη συλλογή 5226 της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά από την άλλη… έκλεισε σε τρεις πασαρέλες, εκείνη της Ελένης Φουρέιρα, της Ρένας Μόρφη αλλά και στο act της Κόνις Μεταξά και του Τάσου Ξιαρχό.

Ο αγαπημένος της, Αιμιλιάνο Μάρκου θα εμφανιστεί στα acts του Αναστάσιου Ράμμου, της Πέννυς Μπαλτατζή και της Τάμτα. Από τα MadWalk δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, ο οποίος θα περπατήσει στον Αναστάσιο Ράμμο για τη Σήλια Κριθαριώτη, στην Πέννυ Μπαλτατζή για τον Γιώργο Παπαδόγραμβρο ενώ θα ανοίξει και το show του Δημήτρη Πέτρου με τον ράπερ Vlospa.

πηγή: newsit.gr