Πέμπτη
28
Μάρτιος
TOP

Εννέα νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στη ΔΕΥΑ Καλαμάτας ανέλαβαν υπηρεσία

Ανέλαβαν υπηρεσία στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Καλαμάτας, σήμερα Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019, εννέα νέοι μόνιμοι υπάλληλοι, οι οποίοι προσελήφθησαν ως επιτυχόντες στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ. Η ανάληψη υπηρεσίας εκ μέρους των νέων μελών του προσωπικού της ΔΕΥΑΚ έγινε παρουσία του Δημάρχου και Προέδρου του ΔΣ της Επιχείρησης Θανάση Βασιλόπουλου, του Γενικού Διευθυντή και άλλων στελεχών της Επιχείρησης.
Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος ΔΣ της ΔΕΥΑΚ καλωσόρισε τους νέους υπαλλήλους, επισημαίνοντας τη σημασία ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της Επιχείρησης, η οποία παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας. Επίσης, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, επισημαίνοντας την ανάγκη συνεργασίας στο πλαίσιο ενός οργανισμού κοινής ωφέλειας, όπως η ΔΕΥΑΚ.
Οι νέοι υπάλληλοι, που επελέγησαν από το ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της προαναφερθείσας Προκήρυξης και ανέλαβαν υπηρεσία, είναι οι ακόλουθοι:

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
Αναστασόπουλος Γεράσιμος Εργάτης
Αντωνόπουλος Λεωνίδας Τεχνίτης υδραυλικός
Γιαννακόπουλος Χρήστος Εργάτης
Ζαχαρόπουλος Αλέξανδρος Τεχνίτης υδραυλικός
Κορκόκιος Κοσμάς Βοηθός τεχνίτη υδραυλικού
Μπάκας Αθανάσιος Ηλεκτροσυγκολλητής
Παναγόπουλος Ηλίας Τεχνίτης υδραυλικός
Σάμιος Παναγιώτης Εργάτης
Τσαμπούρης Χρήστος Χειριστής μηχανημάτων έργου

Απομένει η πρόσληψη ενός διοικητικού υπαλλήλου και δύο μηχανικών ΠΕ, διότι οι επιτυχόντες στις αντίστοιχες θέσεις δεν απεδέχθησαν το διορισμό και έχει ζητηθεί αντικατάσταση, καθώς και ενός μηχανοτεχνίτη.