Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Εντυπωσίασαν Άννα Σακκά & Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος – Πέρασαν στην επόμενη φάση του “The Voice”

Τα knockouts συνεχίστηκαν στο «The Voice of Greece» με το τρίτο επεισόδιο της φάσης στον ΣΚΑΪ. Το 3ο knockout  έδωσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση στους διαγωνιζόμενους που κατάφεραν να εντυπωσιάσουν με τις φωνητικές τους ικανότητες και με την ερμηνεία τους, τους κριτές. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Άννα Σακκά και ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος.

Οι δύο Καλαματιανοί κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους. Η Άννα Σακκά ερμηνεύοντας το «Δεν σ’ αδικώ» κέρδισε το εισιτήριο για τη μάχη των battles.Αν και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, επέλεξε να συνεχίσει με άλλον παίκτη, η εμφάνισή της Καλαματιανής τραγουδίστριας οδήγησε την  Έλενα Παπαρίζου και τον Πάνο Μουζουράκη να μονομαχήσουν για την “κλέψουν”. Την “μάχη” κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου και πλέον θα είναι η νέα coach της.

Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος ερμήνευσε το «Όλα μου τα σ’ αγαπώ», με την Έλενα Παπαρίζου, χωρίς δεύτερη σκέψη να τον επιλέγει για να συνεχίσει και αυτός στη μάχη των battles.

Το “The Voice of Greece”, το show που έδωσε φωνή στο όνειρο, συνεχίζεται και εμείς ευχόμαστε τα καλύτερα και στα δύο παιδιά.