Πέμπτη
18
Απρίλιος
TOP

Εντός του Σαββατοκύριακου ξεκαθαρίζει για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ

Το προσεχές Σαββατοκύριακο αναμένεται να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Μεσσηνίας υπό την προεδρεία του Βασίλη Σπηλιώτη, με τις αποφάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθούν τα πρωταθλήματα της νέας αγωνιστικής περιόδου να βρίσκονται βεβαίως στο επίκεντρο.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας πρόκειται ως γνωστόν να προχωρήσει σε αλλαγές στην προκήρυξη των πρωταθλημάτων της νέας περιόδου, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν κανένα υποβιβασμού! Πρόθεση της διοίκησης είναι το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας να “τρέξει” με 18 ομάδες (δυο περισσότερες από πέρυσι) και το πρωτάθλημα της Α1 ξανά με 14 ομάδες.

Ειδικότερα, στην Α΄ τοπική ο Πάμισος Μεσσήνης ως πρώτος της βαθμολογίας έχει λάβει την άνοδο και κατά συνέπεια στην πρώτη τη τάξει μεσσηνιακή κατηγορία θα ανέλθουν Ομόνοια, Απόλλων Πεταλιδίου και Παπαφλέσσας Χώρας.

Στην Α1 κατηγορία, δεν θα υπάρξει επίσης υποβιβασμός και σε αυτήν θα ανέλθουν οι τρεις της Β’ τοπικής, οπότε ο συνολικός αριθμός των ομάδων θα παραμείνει ο ίδιος (14 ομάδες).

Σε αφορά, στην Β’ Τοπική, η τελική της εικόνα θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των σωματείων που τελικά που θα υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής κι αναλόγως δεν αποκλείεται η μείωση του αριθμού των ομίλων από τρεις σε δυο.

Όλα αυτά τα θέματα θα εξεταστούν στην προσεχή συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης που ελπίζει σε μια ακόμα σεζόν με θέαμα, σασπένς και προπάντων υγεία για όλους.