Κυριακή
23
Ιούνιος
TOP

«Εξοικονομώ – Αυτονομώ»: Ανοίγει αύριο η πλατφόρμα για την Πελοπόννησο – Τι σημείωσε ο πρόεδρος του ΤΕΕ Μεσσηνίας στην τηλεόραση BEST

Ανοίγει αύριο για την Πελοπόννησο η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» για το οποίο σημαντικά ήταν τα όσα είπε στην τηλεόραση «Best» ο πρόεδρος Ν.Ε. ΤΕΕ Μεσσηνίας, Τάσος Αδαμόπουλος ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του λέγοντας πως «Πολύ φοβάμαι πως είναι πάλι … όπως προλάβει!» τονίζοντας πως «Από τις πρώτες περιοχές που άνοιξε η πλατφόρμα ήταν ανοικτή για πάρα πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Πάλι ολοκληρώθηκαν τα χρήματα και πάλι πολλές αιτήσεις που δεν μπόρεσαν να υλοποιηθούν!»

Παράλληλα αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΤΕΕ Μεσσηνίας λέγοντας συγκεκριμένα «Είχαμε καταθέσει στο προηγούμενο πρόγραμμα προτάσεις για να ακολουθηθεί μια διαφορετική διαδικασία και να μείνει ανοικτή η πλατφόρμα, να κατατίθενται οι προτάσεις και όταν βρίσκονται τα χρήματα να ανοίγει τοι υπουργείου τις πιστώσεις  και να εντάσσονται νέες αιτήσεις.»

Παράλληλα ο πρόεδρος Ν.Ε. ΤΕΕ Μεσσηνίας αναφέρθηκε και στη δεινή κατάσταση που έχει περιέλθει ο τεχνικός κόσμος λέγοντας πως «μετά από μια δεκαετία κρίσης και εν μέσω πανδημίας ο κλάδος έχει παγώσει». Ο κ. Αδαμόπουλος στάθηκε και στα ζητήματα που έχουν ανακύψει με το νέο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο.