Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα στο ΚΑΑ Παλλάδιον

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου με το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ στον τομέα της αντιμετώπισης και της διαχείρισης των κρουσμάτων covid 19 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε χθες (15/10/20 ) τις εγκαταστάσεις του Κέντρου και είχε συνομιλία με την Πρόεδρο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης έχει συνάψει σχετική σύμβαση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και έχει αναλάβει το έργο της μεταφοράς των κρουσμάτων covid 19 από τα ξενοδοχεία διαμονής στα ξενοδοχεία καραντίνας στις Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας Μεσσηνίας και Λακωνίας.

Η επίσκεψη του Περιφερειάρχη έγινε το απόγευμα της Πέμπτης και διήρκησε δύο περίπου ώρες. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ενημερώθηκε για το σύνολο των υπηρεσιών υγείας, αποκατάστασης και ευεξίας που προσφέρει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου και είχε την ευκαιρία να μιλήσει διεξοδικά με την κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη τόσο για την πορεία του έργου της μεταφοράς των κρουσμάτων covid 19 όσο και για τα αυστηρά μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορωνοϊου που λαμβάνει το Κέντρο ακολουθώντας πιστά όλα τα σχετικά πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ.

Έντονο ενδιαφέρον έδειξε ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας για την προσπάθεια οργάνωσης και ανάδειξης του Ιατρικού Τουρισμού της Πελοποννήσου που έχει αναλάβει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αλλά και για τα ειδικά προγράμματα που προσφέρει το Κέντρο συνδυάζοντας τις πρωτοποριακές θεραπείες ευεξίας με τις φυσικές ομορφιές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Με δηλώσεις που έγιναν στο τέλος της επίσκεψης η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για τη συνάντηση που είχαν αλλά και για το ειλικρινές και έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύει στα θέματα υγείας του πληθυσμού της Περιφέρειας ενώ ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία και συνεχάρη την κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη για το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρει το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αλλά και για την ουσιαστική συμμετοχή του Κέντρου στη μεγάλη – κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης και περιορισμού των κρουσμάτων covid στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.