Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Επιβεβλημένες οι συνεργασίες της επόμενης μέρας στην Καλαμάτα σύμφωνα με τον Ν. Αλεξανδρόπουλο

Το όραμά του για μια Καλαμάτα που θα πορευτεί στον… δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης, ξεδίπλωσε το πρωί μιλώντας στον Best 97,3 ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Αλεξανδρόπουλος.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος ο οποίος ασχολήθηκε πρώτη φορά με την Αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Πελοπόννησο με τον Πέτρο Τατούλη, στην πρώτη του τετραετία το 2010, αναφέρθηκε σε όσα έπραξε από το μετερίζι της Αναπτυξιακής, αλλά και στην… απόκλιση απόψεων με την τότε Περιφερειακή Αρχή και τον περιφερειάρχη.

Στη συνέχεια, υπέρμαχος σε γενικές γραμμές της απλής αναλογικής, χαρακτήρισε επιβεβλημένες τις συνεργασίες της επόμενης μέρας, με διασφαλισμένη πάντα την ανιδιοτέλεια, την ηθική και τη σύγκλιση προγραμμάτων και επεσήμανε πως προσωπικός του στόχος, είναι ο σχεδιασμός και η δράση!

Τέλος, ο κ. Αλεξανδρόπουλος, έκανε ειδική αναφορά στην απαράδεκτη κατάσταση των απορριμμάτων, για τα οποία τάχθηκε υπέρ της ολοκληρωμένης διαχείρισης, καυτηριάζοντας ωστόσο το θέμα του κόστους, ενώ μίλησε εκτενώς για την οικονομία και τις προοπτικές ανάπτυξης, στις οποίες τα χωριά θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο.