TOP

Επιστροφή στη δράση για τον ΟΑΜΚ – Ποια μέτρα επιβάλλονται στους αγώνες Μπριτζ

Αρχίζουν ξανά από σήμερα οι αγωνιστικές δραστηριότητες του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Καλαμάτας.

Η νέα αγωνιστική χρονιά και η πανδημία του επιβάλλουν κανόνες οι οποίοι θα πρέπει να εφαρμοστούν σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους. Για το Μπριτζ, υποχρεωτική είναι η χρήση της μάσκας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου: «Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους, ότι από την Τετάρτη 16/9/2020 και ώρα 20.30 ξεκινούν κανονικά οι αγωνιστικές δραστηριότητες του ομίλου ακολουθώντας το ισχύον πρόγραμμα. Τετάρτες αγώνας ζευγών , Δευτέρες αγώνας ομάδων. Όλοι οι αγώνες θα διεξάγονται σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο για το μπριτζ και τις οδηγίες της ΕΟΜ (σύστημα αγώνων, αριθμός σετ, αλλαγές, κτλ).

Επιπλέον από τις 10 Αυγούστου 2020 η ΕΟΜ αποφάσισε, για την καλύτερη προστασία των αθλητών, την υποχρεωτική χρησιμοποίηση της μάσκας σε όλους τους αγώνες που διεξάγονται σε ανοιχτούς και κλειστούς χώρους.”

Διαβάστε το αγωνιστικό πρωτόκολλο εδώ

  • Υπενθυμίζεται επίσης σε όλους τους αθλητές του ΟΑΜΚ να φροντίσουν για την έγκαιρη ανανέωση των αγωνιστικών τους δελτίων.
  • Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τον Όμιλο είτε μέσω της σελίδας του ΟΑΜΚ στο Facebook , είτε στέλνοντας email στο [email protected], είτε καλώντας στο 27211 81328 τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του.