Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

ΕΠΟ: Αναβολή της απόφασης για την αναδιάρθρωση

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει για την αναδιάρθρωση, ωστόσο αποφασίστηκε να μην παρθεί κάποια απόφαση μετά το τελεσίγραφο από την Super League.

Νωρίτερα σήμερα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, ένα από τα καυτά θέματα που θα συζητούνταν, ήταν και αυτό της αναδιάρθρωσης, ωστόσο αυτό τελικά δεν θα συμβεί. Όπως έγινε γνωστό, αποφασίστηκε να μην υπάρξει συζήτηση και φυσικά καμία απόφαση για την αναδιάρθρωση.

Η συγκεκριμένη αναβολή ήρθε μετά το τελεσίγραφο της Super League η οποία νωρίτερα τέθηκε κατά της αναδιάρθρωσης, τονίζοντας πως δεν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αν η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ πάρει τη σχετική απόφαση.

Κάπως έτσι ουσιαστικά οι άνθρωποι της ΕΠΟ αναγκάστηκαν να μεταθέσουν στο άμεσο μέλλον τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια, η απόφαση δεν θα αργήσει να παρθεί, αφού θα πρέπει να υπάρξει σχεδιασμός των ομάδων για τη νέα περίοδο.

Βέβαια, πρόκειται για μία δύσκολη απόφαση αφού εάν παραμείνει η Super League με 14 ομάδες, η ΕΠΟ θα πρέπει να χωρέσει τις υπόλοιπες 34 σε μία ή δύο κατηγορίες.

πηγη