Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Επτά ημέρες την εβδομάδα πληροφορίες στους επισκέπτες από το Δήμο Καλαμάτας

Τουριστικές πληροφορίες 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχει ο Δήμος Καλαμάτας προς τους επισκέπτες της πόλης, Έλληνες και ξένους, μέσω των Γραφείων Τουριστικής Υποστήριξης που διαθέτει.

Το Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης στο ιστορικό Δημαρχείο, επί του πεζοδρόμου Αριστομένους, λειτουργεί μεταξύ των ωρών 9:00 και 21:00, επί 7 ημέρες την εβδομάδα. Το αντίστοιχο Γραφείο στην κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας λειτουργεί καθημερινά, μεταξύ των ωρών 19:30 και 22:30.
Επίσης, ο Δήμος Καλαμάτας παρέχει τουριστικές πληροφορίες στους επισκέπτες της κρουαζιέρας και το αντίστοιχο γραφείο λειτουργεί στο φυλασσόμενο χώρο του λιμένα, όταν προσεγγίζει κρουαζιερόπλοιο.
Πέρυσι, ο Δήμος Καλαμάτας παρείχε τουριστικές πληροφορίες μέσω των Γραφείων αυτών σε πάνω από 13.000 επισκέπτες, Έλληνες και ξένους. Στη διάθεσή τους, ο Δήμος θέτει χάρτες, κάρτες με αξιοθέατα και προϊόντα της Καλαμάτας και της περιοχής της, ενώ τους δίδει και πληροφορίες για την περιήγησή τους.
Σημειώνεται πως δίπλα στο Γραφείο Τουριστικής Υποστήριξης, στο ιστορικό Δημαρχείο, βρίσκεται ο χώρος προβολής των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων της περιοχής μας, τα οποία οι επισκέπτες μπορούν να δουν και στη συνέχεια να τα αναζητήσουν στα καταστήματα