Κυριακή
28
Απρίλιος
TOP

Ηχηρό μήνυμα από τον Γ. Λαμπρόπουλο: “η Χώρα μας και η Μεσσηνία θα πρέπει να αλλάξουν σελίδα”

Αίσθηση προκάλεσε η ηχηρή παρέμβαση του πρώην υφυπουργού, επί χρόνια βουλευτή και υποψηφίου βουλευτή Μεσσηνίας με τη ΝΔ Γιάννη Λαμπρόπουλου. Ο κ. Λαμπρόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους Μεσσήνιους παραθέτοντας όλα εκείνα τα σημεία στην πορεία προς τις εκλογές για τις οποίες και ανέφερε “…στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε για το μέλλον και την πορεία της Πατρίδας μας”.

Ο πρώην υφυπουργός Εθνικής Άμυνας άσκησε σκληρή κριτική προς την απερχόμενη κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας πως “…ο κ. Τσίπρας, κέρδισε τις εκλογές, κυβέρνησε και θέλει πάλι να κυβερνήσει, με ψέματα”. Αφού αναφέρθηκε αναλυτικά στις προσεγγίσεις με τις πολιτικές της τετραετίας που πέρασε, και που χαρακτηρίστηκε με τα λεγόμενά του από υπερφορολόγηση, περικοπές μισθών και συντάξεων, την φυγή των νέων στο εξωτερικό, την έλλειψη και το μπλοκάρισμα των επενδύσεων, τη μη στήριξη των αγροτών και μια σειρά από άλλα θέματα, εστίασε ειδικά στη Μεσσηνία και τα όσα δεν έγιναν.

” Για την Μεσσηνία δεν προγραμμάτισαν και δεν κατασκεύασαν ούτε ένα μέτρο δρόμου. Δεν προχώρησαν  τους Οδικούς Άξονες Τσακώνα-Καλό Νερό-Πύργος-Πάτρα και Καλαμάτα-Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη. Δεν έπραξαν το παραμικρό για την αναβάθμιση του Αερολιμένα Καλαμάτας, αφού ακύρωσαν , δυο δημοπρατήσεις , που είχαμε προγραμματίσει , για το πρώτο τρίμηνο του 2015. Σταμάτησαν την λειτουργία του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Καλαμάτας. Δεν χρηματοδότησαν μικρότερους οδικούς άξονες και αρχαιολογικούς χώρους. Δεν περάτωσαν το Φιλιατρινό φράγμα και δεν ξεκίνησαν κανένα καινούργιο. Τεσσεράμισι χρόνια πήγαν χαμένα για την Ελλάδα και την Μεσσηνία” και κατέληξε “την Δευτέρα 8 Ιουλίου η Χώρα μας και η Μεσσηνία θα πρέπει να αλλάξουν σελίδα”.

Στάθηκε ακολούθως στο πρόγραμμα και τις προτάσεις της ΝΔ αλλά και στη δική του αναφορά και διαδρομή στην πολιτική και κλείνοντας σημείωσε “…Σας ζητώ να με ψηφίσετε. Η δύναμη που εσείς θα μου δώσετε, θα είναι δύναμη για την Μεσσηνία”.