Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Ηχηρό μήνυμα κατά των ναρκωτικών στέλνει η ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας με το Τουρνουά Πόλο «Όχι σε όλα τα ναρκωτικά – Ναι στον Αθλητισμό»

«Όχι σε όλα τα ναρκωτικά – Ναι στον Αθλητισμό» είναι το μήνυμα που μεταφέρει το ξεχωριστό τουρνουά που διοργανώνει η ΠΑΕ Άργης Καλαμάτας τιμώντας με τον δικό της τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών… μέσω του Αθλητισμού.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ενόψει της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας για την επάνοδό της στη Β Εθνική, στα πλαίσια διάδοσης του αθλήματος, αλλά και την ανάδειξη της κοινωνικής πλευράς που προωθεί ο αθλητισμός, θα πραγματοποιήσει τουρνουά υδατοσφαίρισης «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ».
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμάτας με την συμμετοχή εκτός της διοργανώτριας και των ανδρικών ομάδων Άρη Νικαίας, Ν.Ο. Ναυπλίου και Ολυμπιάδας Πετρούπολης.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 26 Ιουνίου

1η αγωνιστική
19:00 Άρης Νικαίας- Ν.Ο. Ναυπλίου
20:00 ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ολυμπιάδα Πετρούπολης

Κυριακή 27 Ιουνίου

2η αγωνιστική
10:00 ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Ν.Ο. Ναυπλίου
11:00 Ολυμπιάδα Πετρούπολης – Άρης Νικαίας
3η αγωνιστική
17:00 Ολυμπιάδα Πετρούπολης – Ν.Ο. Ναυπλίου
18:00 ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Άρης Νικαίας
“Η συγκεκριμένη διοργάνωση τελεί υπό την επίσημη έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), την παράλληλη στήριξη του Συνδέσμου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Δ.Υ.) και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (Σ.Ε.Π.Υ.).
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το Δήμο Καλαμάτας, αλλά και φυσικά τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις της πόλης για την οικονομική τους στήριξη στο τουρνουά.
Τα τμήματα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συνεχίζουν τις καθημερινές προπονήσεις και τη συμμετοχή σε αγώνες με διάθεση, όρεξη και όραμα για την ανάπτυξη του αθλήματος της υδατοσφαίρισης, προάγουν την εξέλιξη των νέων αθλητών πάντα με γνώμονα το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» και την “ΕΥΓΕΝΗ άμιλλα”, αλλά και αναδεικνύουν κοινωνικές πλευρές που προωθεί ο αθλητισμός.
Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Π.Α.Ε. ΑΡΓΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ”