Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Η Καλαμάτα απέκτησε νευροχειρουργό! Ο Αντώνης Ανδρουλής μιλά για όλες τις τελευταίες εξελίξεις

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση οι Μεσσήνιοι και κάτοικοι των όμορων νομών, υποδέχθηκαν την είδηση που θέλει τη λειτουργία οργανωμένου νευρολογικού ιατρείου στην πόλη της Καλαμάτας, καθώς αυτή, η πολύ σημαντική ιατρική ειδικότητα, είναι αλήθεια πως έλειπε από την περιοχή.

Η εξέλιξη, λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις δεδομένης της εμπειρίας και της επάρκειας του διακεκριμένου νευροχειρουργού, διδάκτορος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και Διευθυντή Νευροχειρουργικής Κλινικής του Metropolitan General, Αντώνη Ανδρουλή, ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση Best και στη Δέσποινα Ηλιοπούλου, για τις νέες τεχνικές που εφαρμόζονται, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής του ασθενή, εστιάζοντας ειδικά, στις παθήσεις εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης.

Δείτε ολόκληρη την παρέμβαση του Αντώνη Ανδρουλή στην εκπομπή “Τι λες τώρα” 

Τα τελευταία χρόνια άλλωστε, η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, καθιστά πιο ασφαλείς, ανώδυνες και… φιλικές, περίπλοκες και δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις, αντιμετωπίζοντας μια σειρά από προβλήματα υγείας και κυρίως, εκείνα που προκαλούν ανυπόφορους πόνους στους ασθενείς.

Η κλινική εκτίμηση, η ακριβής διάγνωση και η εξατομικευμένη θεραπεία υψηλού επιπέδου, βρίσκονται πάντα σε… πρώτο πλάνο, με τους ασθενείς, να βρίσκουν λύσεις και μάλιστα στην πόλη τους ή κοντά στον τόπο μόνιμης κατοικίας, αφού μέχρι τώρα, χρειαζόταν να ταξιδέψουν κατά κύριο λόγο στην Αθήνα, για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους. Στο ιατρείο του κ. Ανδρουλή στην οδό Αριστομένους 65 στο κέντρο της Καλαμάτας, γίνεται πλήρης διάγνωση καθώς ο διακεκριμένος νευροχειρουργός έχει εξειδίκευση στην Ενδοσκοπική, Στερεοτακτική και Μικροσκοπική Νευροχειρουργική των Παθήσεων της Σπονδυλικής Στήλης, του Εγκεφάλου και των Περιφερικών Νεύρων.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 2721181395 και 6932710187