Σάββατο
27
Απρίλιος
TOP

Η «Μαύρη Θύελλα» πρωταθλήτρια! Με τεσσάρα ολοκληρώθηκε η χρονιά! Η απονομή και η φιέστα (pics-video)

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο έγραψε το φινάλε η ομάδα της Καλαμάτας στο φετινό πρωτάθλημα της Football League επικρατώντας με 4-0 του Ιάλυσου. Στο… καυτό γήπεδο από πλευράς ατμόσφαιρας των φιλάθλων της “Μαύρης Θύελλας” που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών, η μεσσηνιακή ομάδα πιστοποίησε την φετινή της επιτυχία και δικαιολόγησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας της κατηγορίας, που την προβιβάζει στη νέα κατηγορία της Superleague 2, μια… ανάσα πριν από την Superleague, μετά από αρκετά χρόνια. 

Μια ομάδα με όλα της η Καλαμάτα σήμερα και απολαυστική αγωνιστικά με το Νίκο Αναστόπουλο να αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε μια χρονιά με πολλά εμπόδια και ιδιαιτερότητες λόγω της πανδημίας. Ένα γκολ ήταν αρκετό στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το παιχνίδι και τρία ακόμη τέρματα σημειώθηκαν στο δεύτερο. Δείτε τις καλύτερες φάσεις:

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

Με την διοίκηση να είναι η σταθερή δύναμη στη φετινή προσπάθεια και τον Γιώργο Πρασσά και τα υπόλοιπα στελέχη να είναι το σημείο αναφοράς, με τον κόσμο να είναι ο οδηγός της η ομάδα της Καλαμάτας κατάφερε να σηκώσει το Κύπελλο της Πρωταθλήτριας σε μια συγκινητική στιγμή που σηματοδοτεί παράλληλα και τα ξέφρενα πανηγύρια με τη λήξη της αναμέτρησης.

PHOTOS ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛ

Η ΩΡΑ ΦΙΕΣΤΑΣ

Στιγμές μαγικές, μοναδικές από τα παλιά με τη Μαύρη Θύελλα ξανά πρωταθλήτρια και ξανά σε μια μεγαλύτερη κατηγορία. Όλα όσα έγιναν στο δημοτικό στάδιο της Καλαμάτας μας θύμισαν το… ένδοξο παρελθόν και σίγουρα προδιαθέτουν για ένα πολύ καλό μέλλον για τη νέα κατηγορία με βάση και την υπόσχεση του Γ. Πρασσά του διοικητικού ηγέτη της ομάδας. Όλα αυτά είχατε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από την τηλεόραση BEST με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. ΔΕΙΤΕ τα όσα εξελίχθηκαν:

Μαύρη Θύελλα: Είμαστε πια ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (pics)

                   

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Μαστραντωνάκης  του Ιάλυσου

Τραυματίας αποχώρησε ο νεαρός Ανδρέας Μαστραντωνάκης στο 20ο λεπτό του χθεσινού αγώνα μεταξύ Καλαμάτας και Ιάλουσου και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, προκειμένου να εξακριβωθεί η κατάστασή του. Τα πρώτα νέα είναι καθησυχαστικά, καθώς φαίνεται πως ο τραυματισμός που υπέστη στο γόνατο δεν μοιαζει να είναι τόσο μεγάλος καθώς οι εξετάσεις έδειξαν πως δεν έχει πειραχτεί ούτε ο χιαστός, ούτε ο μηνίσκος. Παρ όλα αυτά άμεσα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί ο χρόνος αποθεραπείας του. (Πηγή: xxsport)

Φινάλε… με αστερίσκο για τον Νότιο όμιλο της Football League!

Φινάλε με αστερίσκο για τον Νότιο όμιλο της Football League. Πρώτη τερμάτισε η Μαύρη Θύελλα, στην δεύτερη θέση τερμάτισε η Ρόδος η οποία νίκησε 2-0 εκτός έδρας τον Ασπρόπυργο με σκόρερ τους Αρναρέλλη (17΄) και Λίχτι (74΄). Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση ότι δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών, που ετοιμάζει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το χρνικό διάστημα της εφαρμογής της.

Τον υποβιβασμό στην Γ΄ Εθνική ερασιτεχνική “αντίκρισαν” οι δύο τελευταίοι της κατάταξης Ασπρόπυργος και Αστέρας Βλαχιώτη, παρά τη νίκη του στη Σπάρτη με 2-1 επί της Σαντορίνης.

Εκκρεμούν ωστόσο δικαστικές αποφάσεις, καθώς η Σαντορίνη έχει καταθέσει ένσταση κατά της Ρόδου για ληγμένες καταστάσεις υγείας των παικτών, ενώ η Καλλιθέα κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης που δικαίωσε τον Αστέρα Βλαχιώτη και της επέβαλε αφαίρεση 6 βαθμών.

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα 18η αγωνιστική

Επισκοπή – Νίκη Βόλου 0-0

Ασπρόπυργος – Ρόδος 0-2

Καλαμάτα – Ιάλυσος 4-0

Αστέρας Βλαχιώτη – Σαντορίνη 2-1

Αιγάλεω – Καλλιθέα 0-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Καλαμάτα 35

2. Ρόδος 30

—————————————–

3. Επισκοπή 27

4. Ιάλυσος 24

-. Σαντορίνη 24

6. Καλλιθέα (-6) 23

-. Αιγάλεω 23

8. Νίκη Βόλου 22

—————————————–

9. Αστέρας Βλαχιώτη 22

10. Ασπρόπυργος 8