TOP

Η Μεσσήνη διεκδικεί το κορυφαίο τουρνουά “3 on 3” LG AegeanBall Festival του “υπαρχηγού” Γιώργου Πρίντεζη

Η μπασκετική πανδαισία που συνοδεύει το LG AegeanBall Festival, το οποίο και διοργανώνει ο Γιώργος Πρίντεζης… φέτος αλλάζει έδρα! Σύμφωνα με πληροφορίες η εξαιρετική και επιτυχημένη μπασκετική διοργάνωση που επί σειρά ετών φιλοξενείτο στο νησί των Κυκλάδων φέτος αλλάζει έδρα και η καρδιά του Ευρωπαϊκού μπάσκετ που θα «χτυπά» από τις 18 έως και τις 20 Ιουνίου θα ταξιδέψει σε νέο προορισμό!

Ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Κάιλ Χάινς, ο Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς…έχουν συνδέσει το όνομά τους με το μοναδικό αυτό event, και μαζί με δεκάδες άλλους διάσημους επαγγελματίες και ανθρώπους κάθε ηλικίας που πάτησαν το παρκέ του AegeanBall το έχρισαν ένα Event που όμοιό του δεν έχει υπάρξει ακόμα.

Εκ των διεκδικητών της σπουδαίας αυτής μπασκετικής διοργάνωσης που δύναται να διαφημίσει κάθε περιοχή με τον ιδανικότερο τρόπο, και η πόλη της Μεσσήνης η οποία με τις ομορφιές της και την ιδανική πλατεία της φιλοδοξεί να προσφέρει στο κοινό του αθλητισμού και δη του μπάσκετ ένα τριήμερο γεμάτο σασπένς και εκπλήξεις με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών της πορτοκαλί “θεάς”.

Την διοργάνωση επιμελείται ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, που για μια ακόμη σεζόν φέρνει το LG AegeanBall Festival, ένα εκ των κορυφαίων τουρνουά “3 on 3” στην Ευρώπη, το οποίο επί σειρά ετών φιλοξενείτο στη Σύρο από όπου έλκει την καταγωγή του ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των “ερυθρολεύκων”, με την υπόσχεση για ένα δυναμικό αθλητικό τριήμερο.