Παρασκευή
17
Μάιος
TOP

Η νέα σύνθεση του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας

Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες η απόφαση του Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Ιωάννη Πλακιωτάκη για την σύνθεση της Λιμενικής Επιτροπής Μεσσηνίας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο με θέμα την εκλογή προεδρείου.

Η απόφαση που δημοσιεύτηκε αναφέρει: Αποφασίζουμε τη συγκρότηση της Λιμενικής Επιτροπής του Λιμενικού Ταμείου Ν. Μεσσηνίας ως ακολούθως:

1. Τον Αντιπλοίαρχο Λ.Σ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟ Νικόλαο του Στυλιανού, Προϊστάμενο του Λιμενικής Αρχής Καλαμάτας, ως Αντιπρόεδρο, αναπληρούμενο από τον Υποπλοίαρχο Λ.Σ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο του Αναστασίου (A.M.: 3043 και Α.Δ.Τ. : 4010), Υπολιμενάρχη Καλαμάτας

2. Τον Κάββουρα Ιωάννη του Τρύφωνα, Προϊστάμενο του Τελωνείου Καλαμάτας, ως τακτικό μέλος, αναπληρούμενο από τον Χρονόπουλο Χαράλαμπο του Κωνσταντίνου (Α.Δ.Τ.: Φ121055), Τελωνειακό.

3. Τον Αλεξανδρόπουλο Νικόλαο του Λεωνίδα, γεωπόνο, αναπληρούμενο από την Καπόγλη Αγγελική του Κωνσταντίνου (Α.Δ.Τ.: ΑΚ 956847), ιατρό.

4. Τον Λιοντήρη Παναγιώτη – Γεώργιο του Δημητρίου, πολιτικό μηχανικό, αναπληρούμενο από την Μαλαπάνη Σταυρούλα του Ευάγγελου (Α.Δ.Τ.: ΑΕ 742895), λογίστρια.

5. Την Ανδρινοπούλου Δήμητρα του Σωτηρίου, φιλόλογο, αναπληρούμενη από τον Μητρόπουλο Παναγιώτη του Ιωάννη (Α.Δ.Τ.: ΑΗ 229580) μηχανολόγο μηχανικό.

6. Τον Βλάχο Αντώνιο του Θεμιστοκλή, αστυνομικό, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Τριφυλλίας, αναπληρούμενο από τον Μπλάνα Παναγιώτη του Γεωργίου, ιδιωτικό υπάλληλο, δημοτικό σύμβουλο Δήμου Πύλου – Νέστορος, κατόπιν υποδείξεως του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

7. Τον Κούτελα Μενέλαο του Ιωάννη, επιχειρηματία, εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας , αναπληρούμενο από τον Πουλημένο Παναγιώτη του Κωνσταντίνου (Α.Δ.Τ.: ΑΙ241301), επιχειρηματία.

8. Τον Καλογερόπουλο Αντώνιο του Ιωάννη, Πρόεδρο του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών Λιμένος Καλαμάτας, εκπρόσωπο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας, αναπληρούμενο από τον Κανέλη Γεώργιο του Χρήστου (Α.Δ.Τ.: ΑΚ957653), Γενικό Γραμματέα της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καλαμάτας.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής θα εκλεγεί μεταξύ των μελών της, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του β.δ. 14/1939 (ΦΕΚ 24 Α΄).

Η θητεία της Λιμενικής Επιτροπής είναι τριετής και αρχίζει από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ ΕΔΩ

document (7)