Παρασκευή
10
Μάιος
TOP

Η πολιτική αποδρομή Τατούλη στο αποκορύφωμά της: “η Πελοπόννησος έχει ένα από καλύτερα οδικά δίκτυα στη χώρα!!!”

Τι άλλο θα ακούσουμε από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, ένας… Θεός ξέρει.

Σήμερα το πρωί μάλιστα άρχισε να καυχιέται – έτσι το ανέφερε – και για το οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου σημειώνοντας χαρακτηριστικά “πως έχουμε ένα από τα καλύτερα οδικά δίκτυα στη χώρα”.

Όχι δεν είναι δικός μας παραλογισμός, η αναφορά του κ. Τατούλη είναι που είδε… πως η Πελοπόννησος έχει επιτεύγματα και ένα από τα καλύτερα οδικά δίκτυα στη χώρα.

Στην όλη του πρωινή… παρόρμηση μάλιστα, αντί να μας πει για την τραγωδία με τα απορρίμματα που φέρει την ευθύνη για τα όσα δεν έγιναν εδώ και χρόνια που έχει την αρμοδιότητα και δεν έχει να παρουσιάσει έργο που να έχει ξεκινήσει να λειτουργεί παρά τις φανφάρες και τις εκατοντάδες κατά καιρούς υποσχέσεις – και σε αυτό το ζήτημα όπως και σε μια σειρά από άλλα να μην τα απαριθμήσουμε και χάσουμε το μέτρημα (εκείνο το αλιευτικό τι έγινε βρε παιδιά μπήκε ή όχι) – έριξε τις ευθύνες στον δήμαρχο Καλαμάτας, φανερά χαμένος στη… μετάφραση και στην αγωνία της β’ Κυριακής (με τους Πελοποννήσιους και για αυτό του το… ανύπαρκτο έργο να τον έχουν κρίνει ήδη από την πρώτη).

Από την άλλη, ο ακομμάτιστος και άδολος… απερχόμενος δήλωσε πως είναι “…ένα από τα παλαιότερα στελέχη της ΝΔ” (τώρα το θυμήθηκε για τα… μάτια των ψηφοφόρων) μόνο που ξέχασε πως η ΝΔ τον έχει διαγράψει και ο ίδιος συνεχίζει να… υβρίζει τον Πρόεδρό της Κ. Μητσοτάκη, τον πρώην Πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και σειρά από στελέχη της.

Η πολιτική αποδρομή Τατούλη στο αποκορύφωμά της.

Υ.Γ. Όλα αυτά από τον κ. Τατούλη που απέφυγε σαν ο διάολος το λιβάνι τον διάλογο, το debate με τους συνυποψήφιούς του, που δεν απάντησε ποτέ το για ποιον λόγο κατεβαίνει ξανά, και, κλασικά με μεθόδους κατά το… δοκούν ακολούθησε τις πολιτικές πρακτικές παραπλάνησης των ψηφοφόρων με χρηματοδοτήσεις και υποσχέσεις… παντού.