TOP

Θετική εξέλιξη για το νέο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο στην Καλαμάτα

Θετική εξέλιξη για το νέο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο Λύκειο στην Καλαμάτα αποτελεί η συμφωνία που υπήρξε στο πλαίσιο συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με τη διοίκηση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. και του Δήμου Καλαμάτας, προκειμένου μέσω Προγραμματικής Σύμβασης να συνταχθεί το σύνολο των απαραίτητων μελετών κι ενδεχομένως να ενταχθεί στο πλαίσιο αυτό και η επίβλεψη του έργου από τον Οργανισμό.

Ο Δήμαρχος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Τιμολέων Κατσίπο, τον Δ/ντα Σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη και υπηρεσιακά στελέχη, όπου και εξετάστηκαν λύσεις ώστε άμεσα να υπάρξουν αποτελέσματα για την κατασκευή του νέου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου στην Καλαμάτα.

Μαλιστα, ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε., σχετικά με την υποστήριξη που λαμβάνει ο Δήμος Καλαμάτας, όσον αφορά θέματα αρμοδιοτήτων του Οργανισμού.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι, στόχος του Δήμου είναι η υποβολή πρότασης προς χρηματοδότηση του έργου στον άξονα ΑΤ07  του Προγράμματος Αντώνης Τρίτσης με τίτλο: «Αξιοποίηση του κτηριακού αποθέματος των Δήμων στον άξονα “Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός”».