Παρασκευή
29
Μάρτιος
TOP

Θ. Γαλανόπουλος: Λαός κουρεμένος, ποτέ στεναχωρημένος

Δεν μπορεί να μην έχετε αντιληφθεί ότι ο δείκτης ευημερίας του ελληνικού λαού και της άσκησης πολιτικής της κυβέρνησης είναι ένας.. Οι τρίχες. Και το μέσον ρύθμισης της τρίχας, είναι τα κομμωτήρια και τα σπα.. Τα πάντα έχουν να κάνουν με τις τρίχες..

Οικονομική κατάσταση της χώρας, ψυχολογική κατάσταση του λαού, πανδημία, δημόσια τάξη, μέχρι και εθνική άμυνα.. Και ας λέτε εσείς ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο για όσα συμβαίνουν στη χώρα.. λάθος.. Μόλις αντιλαμβάνονται ότι οι γυναίκες θέλουν φτιάξιμο το μαλλί, ανοίγουν αμέσως τα κομμωτήρια..

Αλλιώς ξέρουν καλά ,ότι με τόσα νεύρα αυτές θα αρχίσουν να την πέφτουν στο σύζυγο, αυτός θα λέει γ*** ω τα υπουργεία σας που τις κλείσατε εδώ μέσα, και πάει η προσήλωση στην κυβέρνηση που τάχα τον είχε σώσει…. Αμ το άλλο; να μείνει γυναίκα τίποτα μήνες χωρίς αποτρίχωση;; Να δει μουστάκι στον καθρέφτη;; τη χάσατε την κυβέρνηση πατριώτες! Δεν σας σώζουν ούτε τα αεροπλάνα των Γάλλων ούτε τα f-35 των αμερικανών ούτε ο έκτος στόλος…

Μπαμ αμέσως άνοιγμα τα κέντρα αισθητικής να κάνουν αποψίλωση στα.. γυναικεία χωράφια… Αμ τα νύχια;; χωρίς νύχια τροχισμένα και βαμμένα πάει χαμένη η καραντίνα, και η Ντίνα του Καρρά, και ο Καρράς ο ιδιος μπορεί να βρεθεί στο νοσοκομείο με τίποτα μολύνσεις από τις γρατζουνιές της Ντίνας… Τσακ άνοιγμα και τα νυχαδικα.. Στο χαμό να πάνε και καφετέριες και εμπορικά και παζάρια…

Η επιβίωση αυτής της χώρας κρέμεται από μία τρίχα.. και από ένα νύχι που μπορεί να σπάσει αυτή την τρίχα… Κουρεύουμε καλά τον ελληνικό λαό για να του έχουμε το σβέρκο του καθαρό.. όταν χρειαστεί να τον ρίξουμε στη γκιλοτίνα για σφάξιμο….

Μπεεεε

Θόδωρος Γαλανόπουλος