Παρασκευή
26
Απρίλιος
TOP

Ιάπωνας είχε 35 ερωτικές σχέσεις παράλληλα…. Το ψέμα που χρησιμοποιούσε

Ένας 39χρόνος από την Όζάκα της Ιαπωνίας συνελήφθη για σωρεία υπεξαιρέσεων από γυναίκες, με τις οποίες υποδυόταν πως ήταν σε σοβαρή σχέση. Ποιο ήταν το κίνητρό του.

Ο Τακάσι Μιγιαγκάουα, ένας 39χρονος άντρας χωρίς διεύθυνση κατοικίας, συνελήφθη χθες στην Οζάκα της Ιαπωνίας. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άντρας προσέγγιζε διαρκώς γυναίκες κάθε ηλικίας και σύναπτε σχέσεις μαζί τους, με μοναδικό κίνητρο να αποσπά πλούσια δώρα από την κάθε μια., ισχυρίζομενος πως προοριζόνται για τα γενέθλιά του.

Το πιο πρόσφατο θύμα του ήταν μια 47χρόνη, στην οποία είχε αποκαλύψει πως έχει γενέθλια στις 22 Φεβρουαρίου. Τα πραγματικά γενέθλια του είναι τον Οκτώβριο. Σε άλλο θύμα του, μια 40χρονη, της είχε πει πως έχει γενέθλια τον Ιούλιο, ενώ σε μια 35χρονη είχε αναφέρει πως γιορτάζει τον Απρίλιο. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί 35 γυναίκες με τις οποίες σχετιζόταν ο Τακάσι και είναι αρκετά πιθανό να αποκαλυφθούν ακόμα περισσότερες.

Συνολικά ο λογαριασμός των δώρων έχει ξεπεράσει τα 100.000 γιέν (περίπου 800 ευρώ). Τα δώρα αναφέρεται πως ήταν από χρηματικά ποσά ως ρούχα και παπούτσια.

Ο Τακάσι προσέγγιζε τα θύματα του λέγοντας ότι πουλάει “ντουζιέρες υδρογόνου” και άλλα παράξενα γκάτζετ μέσω μιας εταιρείας marketing. Κάθε σχέση που ξεκινούσε ειχε πάντα την προοπτική του γάμου. Όταν κάποια από τα ψέματα που είχε πει, αποκαλύφθηκαν, οι εξαπατημένες γυναίκες δημιούργησαν ένα κοινό “σύνδεσμο” και τον κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Σήμερα, δεν είναι λίγες οι εφημερίδες της Ιαπωνίας που επαίνουν τον Μιγιαγκάουα, περιγράφοντάς τον ως “ο ορισμός του alpha male”, με αστεϊσμούς όπως “φανταστείτε πόση προετοιμασία θέλουν 35 ραντεβού μέσα σε ένα μήνα”.

Η στιγμή της σύλληψης του Μιγιαγκάουα

πηγη